Segula LED lamp E27 | Floating Globe 125 mm | Goud

€57,95
Artikelcode SG-55076
De Segula floating LED lamp is een lichtbron met E27-fitting en is een waar decoratiestuk. Bij de meeste lichtbronnen zit de gloeidraad in het midden van de lichtbron in de vorm van een spiraal, maar bij deze Segula LED-lampen zitten ze in de rand.

Lees uitgebreide omschrijving
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Wattage 4W
Kleurtemperatuur licht 2200K
Aantal lumen 240Lm
De Segula floating LED lamp is een lichtbron met E27-fitting en is een waar decoratiestuk. Bij de meeste lichtbronnen zit de gloeidraad in het midden van de lichtbron in de vorm van een spiraal, maar bij deze Segula LED-lampen zitten ze in de rand. Lichtinnovatie ten top.

In combinatie met het goudkleurige glas en de bolle vorm lijkt het alsof het licht zweeft! Deze lichtbron komt het beste tot zijn recht in een open en eenvoudig armatuur. De lichtbron is namelijk een echte eyecatcher en heeft dus geen uitgesproken armatuur nodig.

De lichtbron heeft een diameter van 125 mm en een lengte van 165 mm. De Segula Floating LED-lamp is eventueel dimbaar met een externe dimmer (exclusief). De lichtbron geeft een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin, 4 Watt en 240 Lumen. Daarnaast heeft de lichtbron een CRI van 90.