Plafondventilator Fanaway Evo1 Wit

€499,00
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Artikelcode S211035
Zeer speciale en elegante ventilator. Wanneer de ventilator draait zijn de transparante bladen uitgeklapt, als de ventilator uit staat zijn deze ingeklapt.

Afmetingen

Diameter uitgeklapt: 121 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 31.5 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 8 werkdagen verzonden
Merk Beacon
Aantal standen 3
Met lamp Ja
Aantal bladen 4
Gewicht 14 Kg
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting Diameter uitgeklapt: 121 cm - ingeklapt: 47.5 cm - hoogte: 31.5 cm.
Deze Fanaway EVO1 is met zorg samengesteld door Beacon. Deze Australische leverancier heeft deze plafondventilator voorzien van intrekbare bladen en een dimbare LED-lamp. Deze ventilator is gemaakt van metaal en uitgevoerd in een witte kleur. De 4 bladen hebben een transparante kleur. De plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening. Deze ventilator is een perfecte eigentijdse mix van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Wanneer u de ventilator uitschakelt zullen de bladen automatisch in het armatuur schuiven. De ventilator is met 3 snelheden in te stellen op snelheid, richting en intensiteit. De afstandsbediening kan ook de lichtbron in- en uitschakelen, dimmen en de lichtkleur instellen van warmwit- naar koelwitlicht. Door het design zorgt deze ventilator voor een stille luchtverdeling in uw kamer.


Uitgeklapt heeft de ventilator een diameter van 122 cm, ingeklapt 47,5 cm. De hoogte van de ventilator is 31,5 cm. De ventilator is voorzien van een LED lichtbron. De ventilator is te schakelen in 3 standen via de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast kunt u met de afstandsbediening de lamp schakelen en dimmer.