Plafondventilator Visby Starlight Klein

€199,00
Levertijd: Leverbaar vanaf week 31
Artikelcode R62402106
Zeer speciale en elegante plafondventilator uit de Visby serie van Trio-Leuchten. Deze plafondventilator heeft een mooie starlight patroon. Deze moderne ventilator wordt geleverd met een afstandbediening en beschikt over een timer.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Leverbaar vanaf week 31
Merk Trio
Aantal standen 3
Met lamp Ja/Nee
Aantal bladen
Gewicht Kg
Materiaal Kunststof
Kleur Starlight
Afmeting
Zeer speciale en elegante plafondventilator uit de Visby serie van Trio-Leuchten. Deze plafondventilator heeft een mooie starlight patroon. Deze moderne ventilator wordt geleverd met een afstandbediening en beschikt over een timer. Tevens voegt de ventilator sfeer toe doordat deze voorzien is van een LED lamp. De LED lamp is in lichtkleur traploos te dimmen en beschikt over een nachtlicht. Gemaakt van kunststof en heeft een transparant en chromen kleur.

De ventilator een diameter van 59.5 cm en een hoogte van 19.5 cm. De ventilator is voorzien van een LED lichtbron. Deze lamp en ventilator zijn separaat te schakelen via de meegeleverde afstandsbediening. De LED lichtbron beschikt over een maximaal vermogen van 40 Watt, is in lichtkleur in te stellen van 3000 - 6500 Kelvin en heeft een lichtsterkte van 3000 Lumen.