Plafondlamp Reflexion Smoke 30 cm

€99,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 3388ZW
De mooie plafondlamp komt uit de Reflexion serie van Steinhauer. Steinhauer verlichting staat al voor ruim 80 jaar kwaliteitsverlichting. De plafondlamp is uitgevoerd in het zwart met een mooi spiegelend smoke glas.

Afmetingen

Plafondplaat: diameter 12 cm, hoogte 2,5 cm . Kap: diameter 30 cm, hoogte 15,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Steinhauer
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Metaal, glas
Kleur Zwart, smoke
Afmeting Plafondplaat: diameter 12 cm, hoogte 2,5 cm . Kap: diameter 30 cm, hoogte 15,5 cm
De mooie Reflexion plafondlamp van Steinhauer is een harmonieuze toevoeging aan elk ruimte, van woonkamer tot slaapkamer. De plafondlamp heeft een zwarte plafondplaat met een mooi donker spiegelend smoke glas, waardoor een gebalanceerd en aangenaam licht uitstraalt.

De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor u de vrijheid hebt om de perfecte lichtbron tot maximaal 40W te kiezen naar eigen wens. Kies bijvoorbeeld voor een dimbare lichtbron zodat het licht altijd aangepast kan worden naar de gewenste sfeer.

De plafondplaat heeft een diameter van 12 cm en komt 2,5 cm van het plafond af. De diameter van de glazen bol is 30 cm en is 15,5 cm hoog. Maak een statement met deze prachtige plafonnière die elke ruimte verheft naar een hoger niveau van verfijning. De Reflexion plafondlamp is ook verkrijgbaar in een kleinere uitvoering.