Philips Ultra Efficient LED lamp Transparant - 60 W - E27 - Dimbaar warmwit licht

€14,69
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003691501
De meest energiezuinige Philips LED-lamp ooit: verlicht uw uitgaven, huis en toekomst. De transparant peervormige LED filamentlamp met energielabel A is ook dimbaar, waardoor de perfecte sfeer kan worden gecreëerd voor ieder moment van de dag.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Wattage 4W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Aantal lumen 840Lm
De meest energiezuinige Philips LED-lamp ooit: verlicht uw uitgaven, huis en toekomst. Deze peervormige, transparante Philips LED filamentlamp heeft een energielabel A. Daarnaast is deze lichtbron dimbaar, waardoor de perfecte sfeer kan worden gecreëerd voor ieder moment van de dag. Door 60% minder energieverbruik én een 3,5x langere levensduur dan de gemiddelde LED-lamp bespaar u nóg meer kosten op de energierekening. Met een levensduur van 50.000 uur is er minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen. Beter voor het milieu en de portemonnee!

Een nieuwe technologie om de CO2-uitstoot en materiaalverspilling te verminderen en het energieverbruik te verlagen. Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen en te fel licht is verblindend, maar te zacht licht geeft flikkering. Met EyeComfort, kunt u met deze lichtbron nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor de ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

Deze lichtbron heeft een wattage vermogen van 4 Watt (vergelijkbaar met een oude gloeilamp van 60 Watt), weergeeft een warm witte kleur van 2700 Kelvin en heeft een lichtopbrengst van 840 Lumen. De lichtbron heeft een diameter van 6 cm en een hoogte van 12,3 cm. Ook verkrijgbaar in een matte uitvoering.