Philips LED Kogellamp Spiraal Goud - 25 W - E27 - Dimbaar extra warmwit licht

€12,89
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929003627101
Accentueer uw huis met sfeervol verlichting met deze kogelvormige gouden Philips LED filamentlamp. De lichtbron heeft een gouden coating en in de lamp zie je een dimbare lichtspiraal, wat doet denken aan een gloeilamp van vroeger.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Wattage 3W
Kleurtemperatuur licht 2200K
Aantal lumen 250Lm
Accentueer uw huis met sfeervol verlichting met deze kogelvormige gouden Philips LED filamentlamp en zorg voor extra sfeer in huis. Deze lichtbron zorgt voor een stijlvol lichtelement en geven sfeervol warmwit licht. De lichtbron heeft een gouden coating en in de lamp zie je een dimbare lichtspiraal, wat doet denken aan een gloeilamp van vroeger. Met EyeComfort, voor licht dat aangenaam is voor uw ogen. De lichtbron heeft een E27-fitting, en past dus in de meeste lampen met grote fitting.

Deze prachtige lichtbron met een zichtbaar filament geeft stijl en nostalgie aan iedere kamer. Altijd mooi om te zien, aan én uit. Altijd de juiste sfeer met dimbaar licht van hoge kwaliteit LED. Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen en te fel licht is verblindend, maar te zacht licht geeft flikkering. Met deze lichtbron kunt u nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor de ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

Deze lichtbron heeft een wattage vermogen van 3 Watt (vergelijkbaar met een oude gloeilamp van 25 Watt), weergeeft een extra warm witte kleur van 2200 Kelvin en heeft een lichtopbrengst van 250 Lumen. De lichtbron heeft een diameter van 4,7 cm en een hoogte van 8,2 cm.