Philips LED 125 Globe Spiraal Goud - 40 W - E27 - Dimbaar extra warmwit licht

€20,89
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929003626701
Accentueer uw huis met sfeervol verlichting met deze Philips LED globe filamentlamp en zorg voor extra sfeer in huis. Deze lichtbron zorgt voor een stijlvol lichtelement en heeft een gouden coating met een dimbare lichtspiraal.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Wattage 5,5W
Kleurtemperatuur licht 2200K
Aantal lumen 470Lm
Accentueer uw huis met sfeervol verlichting met deze Philips LED globe filamentlamp en zorg voor extra sfeer in huis. Deze lichtbron zorgt voor een stijlvol lichtelement en geeft sfeervol warmwit licht. De lichtbron heeft een gouden coating en hierin ziet u een dimbare lichtspiraal, wat doet denken aan een gloeilamp van vroeger. Met EyeComfort, voor licht dat aangenaam is voor uw ogen. De lichtbron heeft een E27-fitting, en past dus in de meeste lampen met grote fitting.

Deze energiebesparende LED-lamp heeft een fraai ontwerp en een vertrouwde vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen. Deze zachte LED-lichtbron is aangenaam voor de ogen. Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen en te fel licht is verblindend, maar te zacht licht geeft flikkering. Met deze lichtbron kunt u nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor de ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

Deze lichtbron heeft een wattage vermogen van 5,5 Watt (vergelijkbaar met een oude gloeilamp van 40 Watt), weergeeft een extra warm witte kleur van 2200 Kelvin en heeft een lichtopbrengst van 470 Lumen. De lichtbron heeft een diameter van 12,5 cm en een hoogte van 18 cm. Ook verkrijgbaar in een kleiner formaat met een diameter van 9,5 cm.