Philips Hue wandlamp Sana zwart

€189,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003052901
Deze wandlamp Sana komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De wandlamp is ringvormig en heeft een futuristische look. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron en geeft een indirect lichteffect op de muur.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1400 Lm
Wattage 20 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting
Deze wandlamp Sana komt uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. De wandlamp is ringvormig en heeft een futuristische look. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron en geeft een indirect lichteffect op de muur. De wandlamp heeft een diameter van 25,5 cm en komt 5,2 cm van de muur af. De lamp is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een zwarte kleur.

Met deze lamp kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De lamp heeft een wattage van 20 W. De lichtopbrengst is 1400 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.