Philips Hue Plafondlamp Surimu Paneel Rond Wit

€239,99
Artikelcode 929003598101
Ultieme slimme verlichting met de ronde Philips Hue White and Color ambiance Surimi paneellamp heb je 16 miljoen kleuren ter beschikking om de juiste sfeer te creëren op elk moment van de dag.

Afmetingen

diameter: 39,5 cm, hoogte: 4,7 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2850Lm
Wattage 40W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Aluminium en Kunststof
Kleur Wit
Afmeting diameter: 39,5 cm, hoogte: 4,7 cm
Ultieme slimme verlichting met de ronde Philips Hue White and Color ambiance Surimi paneellamp heb je 16 miljoen kleuren ter beschikking om de juiste sfeer te creëren op elk moment van de dag. De lamp is eenvoudig te installeren en verspreidt een zachte gloed van kleurrijk licht. Deze ultraslanke plafondlamp met ongekende mogelijkheden past perfect in jouw interieur. De lamp heeft een diameter van 39,5 cm en een hoogte van 4,7 cm. De plafondlamp met een IP20 waarde is gemaakt van metaal in combinatie met kunststof en is afgewerkt in een witte kleur.

Makkelijke slimme verlichting. Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht. Breng je huis nog meer tot leven met 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. Met een druk op de knop verander je de woonkamer in een feeststemming of de tv-hoek in een filmzaal. Breng de inrichting van je huis tot een hoger niveau met kleuraccenten en nog veel meer. Creëer de perfecte licht scènes voor je dagelijkse activiteiten. Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaard licht scènes, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag. Maak gebruik van alle mogelijkheden van slimme verlichting met de Hue Bridge. Voeg een Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue.

De Philips Hue Surimi Paneel heeft een wattageverbruik van 40 Watt. De lichtopbrengst is 2850 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin. De Hue Surimi Paneellamp is ook verkrijgbaar in een vierkante vorm.