Philips Hue plafondlamp Still zwart

€179,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003055501
Deze plafondlamp Still komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een lamp met een moderne uitstraling. Wordt geleverd inclusief Hue Dimmer Switch.

Afmetingen

diameter: 39,1 cm, hoogte: 7,1 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2500 Lm
Wattage 22,5 W
Kleurtemperatuur licht 2700-4000 K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal en kunststof
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 39,1 cm, hoogte: 7,1 cm
Deze plafondlamp Still komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een lamp met een moderne uitstraling. De lamp heeft een diameter van 39,1 cm en de hoogte is 7,1 cm. De lamp is gemaakt van metaal en kunststof en is afgewerkt in een matzwarte kleur. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron en wordt geleverd inclusief Hue Dimmer Switch, waarmee u de lamp op afstand kunt schakelen, dimmen en een lichtscène kunt kiezen.

Deze lamp is in te stellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lamp vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.
Ook kunt u met deze lamp op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lamp wordt dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.

Deze lamp kan bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening, Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. Ook is het mogelijk om de lamp te bedienen met uw stem als u de lamp aansluit op een slimme spraakassistent. De lamp heeft een wattage van 22,5 W. De lichtopbrengst is 2500 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2700 Kelvin tot 4000 Kelvin.