Philips Hue Plafondlamp Aurelle paneel Rechthoekig Zwart

€239,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003597701
Ultieme slimme verlichting met de rechthoekige Philips Hue White ambiance Aurelle paneellamp geniet je van warm- tot koelwit licht met vier voorgeprogrammeerde licht scènes. Deze ultraslanke plafondlamp past perfect in jouw interieur.

Afmetingen

lengte: 120 cm, breedte: 30 cm, hoogte: 4,6 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 3750Lm
Wattage 39W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Aluminium en Kunststof
Kleur Zwart
Afmeting lengte: 120 cm, breedte: 30 cm, hoogte: 4,6 cm
Deze ultraslanke plafondlamp past perfect in jouw interieur. De lamp heeft een groot lichtoppervlak, dat jou een gevoel van ruimte geeft en waarmee je de perfecte sfeer kunt creëren voor elk moment van de dag. Ultieme slimme verlichting met de rechthoekige Philips Hue White ambiance Aurelle paneellamp geniet je van warm- tot koelwit licht met vier voorgeprogrammeerde licht scènes. Vind je dat niet genoeg? Voeg er dan een Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) aan toe, dan krijg je toegang tot alle slimme lichtfuncties. Je kunt de Aurelle paneellamp draadloos bedienen met de meegeleverde Hue Dimmer switch of via de Hue app, ook als je niet thuis bent. De lamp heeft een lengte van 120 cm, breedte van 30 cm en een hoogte van 4,6 cm. De plafondlamp met een IP20 waarde is gemaakt van aluminium in combinatie met kunststof en is afgewerkt in een zwarte kleur.

Makkelijke slimme verlichting. Creëer de juiste sfeer met warm- tot koelwit licht, deze lampen en armaturen bieden verschillende tinten warm- tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlamp-modus, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elke dagelijkse activiteit. Creëer de perfecte licht scènes voor je dagelijkse activiteiten. Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaard licht scènes, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag. Bedien je Philips Hue-lampen rechtstreeks met de draadloze dimmer. Je kunt je lampen aan- en uitdoen, schakelen tussen vier verschillende licht scènes en dimmen naar de juiste helderheid. De dimmer hoeft niet worden geïnstalleerd, deze moet alleen aan de lamp worden gekoppeld en ergens in huis te plaatsen. Zo eenvoudig is het.

De Philips Hue Plafondlamp Aurelle paneel Rechthoekig heeft een wattageverbruik van 39 Watt. De lichtopbrengst is 3750 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 tot 6500 Kelvin. De Philips Hue Aurelle serie bestaat uit plafondlampen in het vierkant en rond, ook verkrijgbaar in de kleur wit.