Philips Hue opbouwspot Pillar 1-lichts zwart

€69,99
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929003046901
Deze 1-lichts opbouwspot Pillar komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. De lichtbron in de spot is kantelbaar, waardoor u altijd het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen. De spot wordt geleverd inclusief GU10-lichtbron.

Afmetingen

diameter: 10.3 cm, hoogte: 12 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 350 Lm
Wattage 5 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 10.3 cm, hoogte: 12 cm
Deze 1-lichts opbouwspot Pillar komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. De lichtbron in de spot is kantelbaar, waardoor u altijd het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen. De hoogte van de lamp is 12 cm en de diameter is 10,3 cm. De spot wordt geleverd inclusief GU10-lichtbron van Philips Hue. De lamp is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een matzwarte kleur.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. Ook is het mogelijk om de lamp te bedienen met uw stem als u de lamp aansluit op een slimme spraakassistent. De lichtbron heeft een wattage van 5 W. De lichtopbrengst is 350 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 Kelvin tot 6500 Kelvin.

Deze lamp is in te stellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lamp vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.

Ook kunt u met deze lamp op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lamp wordt dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.