Philips Hue opbouwspot Buckram 1-lichts wit

€59,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003048401
Deze 1-lichts opbouwspot Buckram komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. De spot is draaibaar, waardoor u altijd het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen. De lamp wordt geleverd inclusief GU10 lichtbron.

Afmetingen

lengte: 10.2 cm, breedte: 10.2 cm, Hoogte 10.3


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 350 Lm
Wattage 5 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Afmeting lengte: 10.2 cm, breedte: 10.2 cm, Hoogte 10.3
Deze 1-lichts opbouwspot Buckram komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. De spot is draaibaar, waardoor u altijd het licht in de gewenste richting kunt laten schijnen. De hoogte van de lamp is 10,3 cm en de lengte en breedte zijn 10,2 cm. De lamp wordt geleverd inclusief GU10 lichtbron. De lamp is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een witte kleur.

Deze lamp is in te stellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lamp vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.

Ook kunt u met deze lamp op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lamp wordt dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.

Deze lamp kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. Ook is het mogelijk om de lamp te bedienen met uw stem als u de lamp aansluit op een slimme spraakassistent. De lamp heeft een wattage van 5 W. De lichtopbrengst is 350 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 tot 6500 Kelvin.