Philips Hue kogellamp E14 White and Color Ambiance 2 pack

€109,99
3 Op voorraad
Artikelcode 929003573602
Ultieme slimme verlichting met de Philips Hue. Deze verpakking bevat 2 E14-lichtbronnen van Philips Hue White and Color ambiance kogellampen, deze hebben ongeveer de grootte van een golfbal en passen overal waar langere E14-lampen niet passen.

Lees uitgebreide omschrijving
Fitting E14
Dimbaar Dimbaar met app
Wattage 4,3W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500K
Aantal lumen 470Lm
Ultieme slimme verlichting met de Philips Hue White and Color ambiance kogellamp kun je ook je kleinste lampen integreren in je slimme Philips Hue verlichtingssysteem. Deze verpakking bevat 2 E14-lichtbronnen van Philips Hue, de kogellampen hebben ongeveer de grootte van een golfbal en passen overal waar langere E14-lampen niet passen. Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en creëer op elke gewenste plek in huis en op elk moment van de dag steeds de perfecte sfeer, of je nu wilt ontspannen of een feestje wilt geven.

Vind de perfecte pasvorm voor kleine armaturen, deze kleine LED-lamp is gemaakt voor armaturen die te klein zijn voor een kaarslamp. Het heeft een afgeronde P45-vorm van ongeveer 7,7 cm hoog en 4,5 cm breed, waardoor het klein genoeg is om in krappe ruimtes te passen, maar toch helder genoeg is om verlichting te bieden voor je taken. De lichtbronnen hebben een wattage van 4,3 W. De lichtopbrengst is in te stellen van 370 Lumen tot 470 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2200 Kelvin tot 6500 Kelvin.

Maak je systeem compleet met een Hue Bridge en een dimmer (beiden afzonderlijk verkrijgbaar). Met een Hue Bridge krijg je toegang tot alle beschikbare slimme lichtfuncties, zoals timers en automatiseringen. Bovendien kun je de lamp daarmee vanaf elke locatie bedienen, ook als je niet thuis bent. Met een Hue Bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in je hele huis het perfecte licht in te stellen. Stel routines in, bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars. Met een dimmer bepaal je precies hoeveel licht de lamp geeft, afhankelijk van je dagelijkse activiteiten. Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht en transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. Met een tik op een knop komt de kamer in feeststemming, verander je je TV-hoek in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer. Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaard licht scènes, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.