Philips Hue Inbouwspot Centura Aluminium 3-pack

€189,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003045301
Deze voordeelverpakking bevat drie inbouwspots Centura van Philips Hue. De spots komen uit de White and Color Ambiance serie. Het zijn mooie strakke spots met veel mogelijkheden.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 350 Lm
Wattage 5,7 W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500 K
Dimbaar Dimbaar met app
Materiaal Kunststof
Kleur Aluminium
Afmeting
Deze voordeelverpakking bevat drie inbouwspots Centura van Philips Hue. De spots komen uit de White and Color Ambiance serie van Philips Hue. Het zijn mooie strakke en minimalistische spots. De spots zijn beweegbaar, waardoor u ze in de gewenste richting kunt laten schijnen. De diameter van de spots is 9 cm. De spots hebben een GU10-fitting en worden geleverd inclusief lichtbronnen. De spots zijn gemaakt van kunststof en zijn afgewerkt in een aluminium kleur. Ook verkrijgbaar in zwart en wit.

Met deze spot kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Pas de kleur aan aan uw gemoedstoestand. Een romantisch filmavondje met uw partner? Kies voor een warme roze tint. Gaat u iets doen waarbij concentratie vereist is, zoals studeren? Kies dan voor een koele witte lichtkleur. U kunt zelfs de kleur van het licht synchroniseren met uw muziek en films.

Deze spot kan bediend worden via Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de spot schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. De spots hebben een wattage van 5,7 W per spot. De lichtopbrengst is 350 Lumen en de kleurtemperatuur is in te stellen van 2000 tot 6500 Kelvin.