Philips Hue hanglamp Fair zwart

€249,99
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode 929003054501
Deze hanglamp Fair komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een moderne hanglamp met een ronde vorm. De lamp geeft een mooi lichteffect, doordat de lamp aan de onderkant en bovenkant licht geeft.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Merk Philips Hue
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 2900 Lm
Wattage 25 W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500 K
Dimbaar Dimbaar met afstandsbediening en app
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting
Deze hanglamp Fair komt uit de White Ambiance serie van Philips Hue. Het is een moderne hanglamp met een ronde vorm. De lamp geeft een mooi lichteffect, doordat de lamp aan de onderkant en bovenkant licht geeft. De lamp heeft een diameter van 44,4 cm en heeft een maximale hoogte van 160 cm. De lamp is in hoogte te verstellen. De hanglamp is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een zwarte kleur. De lamp heeft een geïntegreerde LED-lichtbron en wordt geleverd inclusief Hue Dimmer Switch, waarmee u de lamp op afstand kunt schakelen, dimmen en een lichtscène kunt kiezen.

Deze lamp is in te stellen van warm wit licht tot koel daglicht. Zo creëert u voor ieder moment de juiste sfeer. Als u een gezellige sfeer wilt creëren, kiest u voor warm wit licht. Als u iets gaat doen waarbij concentratie vereist is, kiest u voor een koele witte lichtkleur. Tevens heeft deze lamp vier voorgeprogrammeerde lichtscènes voor lezen, ontspannen, concentreren en energie opdoen.

Ook kunt u met deze lamp op een natuurlijke manier gaan slapen en ontwaken. U kunt de lichtsterkte en lichtkleur namelijk synchroniseren met uw slaap-waakritme. 's Ochtends bij het ontwaken wordt de lamp dan langzaam feller, waardoor u op een geleidelijke manier wakker wordt. Hierdoor zult u minder moeite hebben met opstaan en zult u zich meer uitgerust voelen. 's Avonds geldt hetzelfde principe, maar dan andersom: de lamp wordt dan langzaam gedimd tot u naar bed gaat, zodat uw lichaam zich kan voorbereiden op het naar bed gaan.

Deze lamp kan bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening, Bluetooth of u kunt de lamp verbinden met uw Hue Bridge voor extra mogelijkheden. Met de Philips Hue app kunt u de lamp schakelen, dimmen en de lichtkleur aanpassen. Ook is het mogelijk om de lamp te bedienen met uw stem als u de lamp aansluit op een slimme spraakassistent. De lamp heeft een wattage van 25 W. De lichtopbrengst is 2900 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2200 Kelvin tot 6500 Kelvin.