Philips Hue filament edisonlamp ST72 - warmwit licht - E27

€44,99
3 Op voorraad
Artikelcode 929003052301
Makkelijke slimme verlichting. Met het vintage design en de mooie filamentdraad van deze Philips Hue filament edison LED-lamp creëer je zo een gezellige sfeer. Het warmwitte licht van deze slimme lamp kan je in de Hue app heel gemakkelijk dimmen.

Lees uitgebreide omschrijving
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met de app
Wattage 7.2W
Kleurtemperatuur licht 2100K
Aantal lumen 550Lm
Makkelijke slimme verlichting. Met het vintage design en de mooie filamentdraad van deze Philips Hue White edison ST72 LED-lamp creëer je zo een gezellige sfeer. Het warmwitte licht van deze slimme lamp kan je in de Hue app heel gemakkelijk in- en uitschakelen of dimmen. Creëer een echte eyecatcher in je woonkamer door verschillende retro lampen in vorm, formaat en hoogte met elkaar te combineren. Krijg je niet genoeg van alle slimme snufjes? Voeg dan een Hue Bridge toe en krijg toegang tot alle extra's zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers of routines, en nog veel meer..

Makkelijke slimme verlichting. Bedien tot wel 10 lampen met Bluetooth. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze heel eenvoudig met één aanraking in de Hue app op je smartphone of tablet. Vintage ontwerp met moderne mogelijkheden. De populaire vintage kooldraadlampen met mooie gloeiende binnenspiraal zijn vanaf nu ook slim! Deze slimme LED-lampen zijn volledig in retrostijl en geven je interieur een gezellige uitstraling, gecombineerd met de kracht van slimme Hue verlichting. Creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht. Hue lampen maken gebruik van warmwit licht. Met deze slimme lampen, die kunnen worden gedimd tot subtiele nachtlampjes, kun je het juiste lichtniveau instellen voor elk moment.

Bedien lampen met je stem. Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri. Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge. Voeg een Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue Bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in je hele huis het perfecte licht in te stellen. Stel routines in, bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars.

De lamp past in een lamp met E27 fitting en verbruikt 7.2 Watt en heeft een lichtsterkte van 550 Lumen en lichtkleur van 2100 Kelvin.