Betalen

Betaalinformatie

Van den Heuvel biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

Ideal

De makkelijkste manier van betalen bij internetbestellingen is Ideal. Ideal is snel, simpel en veilig en werkt vanuit de vertrouwde omgeving van internetbankieren. Betalen via Ideal is gratis.

Bankoverschrijving

Bij vandenheuvelverlichting.nl kunt bij internetbestellingen met een bankoverschrijving betalen. Aangezien wij uw bestelling pas verwerken na ontvangst van uw betaling zal de levertijd bij deze betaalwijze langer zijn dan de gemiddelde levertijd van 3 à 4 dagen. Bij een bankoverschrijving dient u altijd in de omschrijving het verkoopordernummer te vermelden. Het bankrekeningnummer van vandenheuvelverlichting.nl is NL29ING0008892943.

Rekeninginformatie

U kunt de bankbetaling onder vermelding van het verkoopordernummer verrichten.

Onze rekeninginformatie:

Van den Heuvel verlichting
ING Bank nummer: NL29INGB0008892943

Betaalkosten
Vooruitbetalingen zijn geheel gratis.
Verzendkosten zijn € 3,95 bij bestellingen waarvan de totale orderwaarde lager is dan € 50,-.

CreditCard

Bij vandenheuvelverlichting.nl kunt u bij internetbestellingen met Mastercard of Visa betalen. Bij deze betaalmethode worden uw creditcard gegevens versleuteld zodat u veilig kunt betalen.

Rembours

Een rembours betaling is een betaling aan de deur met handtekening voor ontvangst. U kunt bij onze koeriers alleen contant betalen. Bij rembours heb je een toeslag van € 15,00. Deze verzend-/betaalmethode is alleen mogelijk binnen Nederland.

 

PayPal


PayPal is een snelle en veilige manier van betalen. PayPal functioneert als een soort bank tussen de consument en Vandenheuvelverlichting.nl. Hiermee is winkelen online veilig en makkelijk voor iedereen. Met PayPal zijn uw gegevens beschermd en betalen gaat heel snel.

Bancontact/MrCash


Is eigenlijk hetzelfde als iDeal, maar dan voor consumenten uit België. Snel, eenvoudig en veilig betalen doe je met Bancontact/MrCash. Bestellingen met deze betalingsmethode worden direct verwerkt.

 

 

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top