Van den Heuvel Verlichting, uw Steinhauer dealer

Verlichting wordt al 80 jaar met pure passie ontworpen door de familie Steinhauer. De lampen zijn tot in de kleine details uitgedacht.

Over Steinhauer

Sinds zijn oprichting in 1933 heeft Steinhauer een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar in het ontwerpen en ontwikkelen van verlichtingsarmaturen. Dit Nederlandse bedrijf heeft zich gevestigd als een belangrijke speler in de branche, dankzij een voortdurende toepassing van creatieve trends en een schat aan ervaring.

Steinhauer staat synoniem voor kwaliteit, en hun lampen zijn geliefd om hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Ze bieden lampen in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen iets te vinden is.

Toekomst

In 2021 blijft Steinhauer zich concentreren op China, met verschillende partnerbedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten verlichting. Ondanks de veranderingen blijft het ontwerp en de ontwikkeling van Steinhauer verlichtingsarmaturen nog steeds in eigen handen, vanuit Apeldoorn in Nederland.

Collectie

Steinhauer staat voor een uitgebreide collectie van lampen, zowel modern als klassiek, en richt zich voornamelijk op het midden- en hogere prijssegment. De Bollique serie heeft een prachtige aanvulling gevormd op het assortiment van Steinhauer. Deze fraaie hanglamp brengt een warme sfeer in de woonkamer. Steinhauer heeft ook de ''Ibiza Looks'' collectie aan het assortiment toegevoegd. Met deze lampen haal je de Ibiza-vibe naar je huiskamer.