EGLO connect.z

Sfeer maken met slimme verlichting.

Ervaar het gemak van EGLO connect.z slimme verlichting, waarmee je met één druk op de knop, een swipe op je smartphone of spraakcommando je huis kunt verlichten. Dit innovatieve systeem stelt je in staat om je verlichting volledig naar eigen wens aan te passen doormiddels van functies zoals: in- en uit te schakelen, dimmen, het creëren van groepen en te programmeren. Naast de gebruiksvriendelijke installatie en talrijke slimme functies, biedt smart verlichting ook nog eens een laag energieverbruik, waardoor je zowel op kosten als tijd bespaart.

EGLO connect.z maakt gebruik van betrouwbare en veilige Zigbee 3.0 en Bluetooth technologieën. Hierdoor is het systeem compatibel met verschillende andere op Zigbee gebaseerde systemen, zoals Philips Hue. Voor het gebruik van connect.z artikelen is het gebruik van een bridge of verbinding hub niet nodig. Je kunt eenvoudig en probleemloos overstappen op EGLO connect.z, door simpelweg je reguliere verlichting te vervangen door slimme verlichting van connect.z.

Ontdek het complete assortiment­­, variërend van lichtbronnen tot binnen- en buitenverlichting. Alle lampen zijn compatibel met de gratis app of de afstandsbediening. Maak nu van je huis een slimme woning en profiteer van de voordelen van EGLO connect.z!