Inbouwspot Philips Hue Xamento badkamer - wit en gekleurd licht - zwart - 3pack

€219,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 929003526202
In deze doos vind je drie tijdloze zwarte Philips Hue Xamento inbouwsportjes voor in de badkamer. Zet meteen de juiste sfeer en maak jouw dagelijkse badkamer routine nu nog aangenamer, dankzij de miljoenen tinten aan wit en gekleurd licht.

Afmetingen

Diameter: 9.3 cm - Hoogte: 9.2 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 3 x 350Lm
Wattage 3 x 5.7W
Kleurtemperatuur licht 2000-6500K
Dimbaar Dimbaar met app en afstandbediening
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afmeting Diameter: 9.3 cm - Hoogte: 9.2 cm
In deze doos vind je drie tijdloze zwarte Philips Hue Xamento inbouwsportjes voor in de badkamer. Zet meteen de juiste sfeer en maak jouw dagelijkse badkamer routine nu nog aangenamer, dankzij de miljoenen tinten aan wit en gekleurd licht. Begin je dag voortaan fris met helder licht en sluit je dag aangenaam af met warme tinten. De drie LED-lampen met GU10-fitting zijn eenvoudig te bedienen via Bluetooth en de Hue app. Met de Bluetooth-functie bedien je tot wel 10 lampen. Voeg ook een Hue Bridge toe en tover jouw huis om tot een smart home. Stel eenvoudig timers, automatiseringen en bedieningen buitenshuis in en kom meteen thuis in de juiste sfeer. De Xamento is ontworpen met beschermingsklasse IP44 en dus perfect geschikt voor je badkamer.

Deze inbouwspots zijn geschikt voor in de badkamer door de IP44 waarde. De spots hebben een diameter van 9.3 cm en is 9.2 cm hoog. De spots weken ieder 0.48 kg. De spots worden geleverd inclusief GU10 lichtbron van 5.7 Watt, 350 Lumen en een instelbare kleur van 2000 tot 6500 Kelvin. Dimbaar middels een afstandsbediening (exclusief) of de app. Te verbinden middels Bluetooth of een bridge (exclusief).