Hue Perifo Wand voedingsunit 1-pnt 100W Wit

€99,99
Alleen te koop in onze winkels
Artikelcode 929003114401
Speciaal gemaakt voor de Perifo-rails aan de muur, een witte voedingsunit met 1 lichtpunt. De voedingsunit verbindt het uiteinde van de Perifo-rail aan één kant en met een stekker aangesloten op een standaard stopcontact.

Afmetingen

unit: lengte :22,5 cm, breedte: 4 cm, hoogte: 7 cm, kabels: beiden 150 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27/E14/GU10
Dimbaar
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting unit: lengte :22,5 cm, breedte: 4 cm, hoogte: 7 cm, kabels: beiden 150 cm

Speciaal gemaakt voor het Perifo railsysteem aan de muur, een witte voedingsunit met 1 lichtpunt. De voedingsunit verbindt het uiteinde van de Perifo-rail aan één kant en met een stekker aangesloten op een standaard stopcontact. Met deze unit worden lampen aan maximaal 100 Watt voeding voorzien. Dit kunt u simpelweg berekenen door het wattagevermogen van alle lampen bij elkaar op te tellen. Met de Perifo voedingsunit wordt de elektriciteit geconverteerd naar een laag vermogen en zorgt tegelijkertijd ervoor dat de railverlichting ook een gestroomlijnd ontwerp heeft.

De Hue Perifo wand voedingsunit met stekker is bedoeld om het uiteinde van de Perifo-rail met de elektriciteit in de woning te verbinden. De voedingsunit heeft een lengte van 22,5 cm, breedte van 4 cm en een hoogte van 7 cm, de snoeren aan beiden kanten zijn 150 cm lang.