Hue Perifo Plafond voedingsunit 2-pnt 100W Wit

€99,99
Alleen te koop in onze winkels
Artikelcode 929003114201
Speciaal gemaakt voor de Perifo-rails aan de plafond, een witte voedingsunit met 2 lichtpunten. De voedingsunit verbindt de rails en kabels aan beiden kanten met de elektriciteit in de ruimte, met deze unit worden lampen aan maximaal 100W voeding voorzien

Afmetingen

unit: 12 cm diameter, afdekdoos: totale lengte: 34 cm, breedte: 4 cm, hoogte van 7 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27/E14/GU10
Dimbaar
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afmeting unit: 12 cm diameter, afdekdoos: totale lengte: 34 cm, breedte: 4 cm, hoogte van 7 cm

Speciaal gemaakt voor het Perifo railsysteem aan de plafond, een witte voedingsunit met 2 lichtpunten. De voedingsunit verbindt Perifo-rails en kabels aan beiden kanten met de elektriciteit in de ruimte, met deze unit worden lampen aan maximaal 100 Watt voeding voorzien. Dit kunt u simpelweg berekenen door het wattagevermogen van alle lampen bij elkaar op te tellen. Met de Hue Perifo voedingsunit wordt de elektriciteit geconverteerd naar een laag vermogen en zorgt tegelijkertijd ervoor dat de railverlichting ook een gestroomlijnd ontwerp heeft.

De Hue Perifo voedingsunit met 2 lichtpunten is bedoeld om tussen twee rails in geplaatst te worden, de unit wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk in de woning. Dit artikel wordt geleverd inclusief een afdekking van de elektriciteitsdoos. De voedingsunit heeft een diameter van 12 cm en de afdekdoos heeft een totale lengte van 34 cm, breedte van 4 cm en een hoogte van 7 cm.