Hue Perifo Plafond voedingsunit 1-pnt 100W Zwart

€99,99
Alleen te koop in onze winkels
Artikelcode 929003522901
Speciaal gemaakt voor de Hue Perifo-rails aan het plafond, een zwarte voedingsunit met 1 lichtpunt. De voedingsunit verbindt een Perifo-rail aan één kant met de elektriciteit in de ruimte, met deze unit worden lampen aan maximaal 100 Watt voeding voorzien

Afmetingen

unit: 12 cm diameter, afdekdoos: totale lengte: 28,5 cm, breedte: 4 cm, hoogte van 7 cm.


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Philips
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27/E14/GU10
Dimbaar
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afmeting unit: 12 cm diameter, afdekdoos: totale lengte: 28,5 cm, breedte: 4 cm, hoogte van 7 cm.

Speciaal gemaakt voor het Hue Perifo railsysteem aan het plafond, een zwarte voedingsunit met 1 lichtpunt. De voedingsunit verbindt een Perifo-rail aan één kant met de elektriciteit in de ruimte, met deze unit worden lampen aan maximaal 100 Watt voeding voorzien. Dit kunt u simpelweg berekenen door het wattagevermogen van alle lampen bij elkaar op te tellen. Met de Hue Perifo voedingsunit wordt de elektriciteit geconverteerd naar een laag vermogen en zorgt tegelijkertijd ervoor dat de railverlichting ook een gestroomlijnd ontwerp heeft.

De Hue Perifo voedingsunit met 1 lichtpunt wordt aan het einde van een Perifo-rail geplaatst, de unit wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk in de woning. Dit artikel wordt geleverd inclusief een afdekking van de elektriciteitsdoos. De voedingsunit heeft een diameter van 12 cm en de afdekdoos heeft een totale lengte van 28,5 cm, breedte van 4 cm en een hoogte van 7 cm.