Hue Bluetooth Kogellamp W 5.7W E14 2 pack

€34,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode NB 929002440602
Philips Hue Kogellamp met E14 fitting 2pack. Gemakkelijk te besturen met de app of afstandbediening. De lichtbron is dimbaar en voorzien van Bluetooth.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Fitting E14
Dimbaar Dimbaar met afstandbediening en app
Wattage 5.7W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Aantal lumen 470Lm
Makkelijke slimme verlichting. Met deze twee Philips Hue White kogellampen haal je nog meer sfeer in huis. Via de Philips Hue app kan je het warmwitte licht van de lampen in- en uitschakelen of dimmen. Zin in meer slimme functies? Voeg dan de Philips Hue Bridge toe en ontdek hoe je jouw verlichting kan personaliseren met lichtscènes, timers, routines en nog veel meer. Makkelijke slimme verlichting. Bedien tot wel 10 lampen met Bluetooth. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze heel eenvoudig met één aanraking in de Hue app op je smartphone of tablet. Creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht. Hue lampen maken gebruik van warmwit licht. Met deze slimme lampen, die kunnen worden gedimd tot subtiele nachtlampjes, kun je het juiste lichtniveau instellen voor elk moment. Bedien lampen met je stem. Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri. Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge. Voeg een Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue Bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in je hele huis het perfecte licht in te stellen. Stel routines in, bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars.

De lampen passen in een lamp met E14 fitting en verbruikt 5.7 Watt en heeft een lichtsterkte van 470 Lumen en een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin. De lichtbron is dimbaar.