Wat zeggen andere gebruikers over Vandenheuvelverlichting.nl<<

27-10-2018 13:32:43
www.vandenheuvelverlichting.nl

Hanglamo

Klantenservice met de mond prediken en in de praktijk waarmaken is bij dit bedrijf van toepassing. De persoonlijke aandacht voor en de afhandeling van onze klacht verdient alle lof. Een adres waar we graag terug zullen keren bij een nieuwe aanschaf. Theo Reijs
12-10-2018 20:10:49
www.vandenheuvelverlichting.nl

Levering verlichting

Bij van den Heuvel een keukenlamp gekocht, echter niet volgens afspraak geleverd. Contact opgenomen met van den Heuvel, gesproken met Ruud van Mourik, deze heeft eea slagvaardig en proactief opgepakt dat de lamp vervolgens op een nieuwe en gewenste datum tijdig en correct is geleverd, shapoo. Wij komen zeker terug voor verlichting bij van den Heuvel door de geleverde service en nazorg. Martin & Joke van der Linde
10-10-2018 21:06:04
www.vandenheuvelverlichting.nl

Service

Fantastische service. Had een defecte voeding van een design led-lamp. Na een mail gestuurd te hebben. Kreeg ik de volgende dag al een bericht dat hij besteld was. En zodra hij binnen was ik een berichtje zou krijgen. Na ca een week werd ik gebeld dat hij klaar lag. Gezien we niet dicht in de buurt wonen vroeg ik of ze hem wilde opsturen. Zonder probleem werd dat geregeld. Toen vroeg ik naar de kosten. Nee geen kosten voeding en opsturen was service. Dus voor mij een dikke 10 voor deze service. En we genieten weer van onze led-lamp. Dank jullie wel.
17-8-2018 13:28:22
www.vandenheuvelverlichting.nl

Service

Gisteren bij de winkel Cruqius een tafeltje meegenomen en betaald om te zien hoe die bij ons in het interieur paste. Winkelmedewerker Frank was zo sympathiek om ons ook de kleurstalen mee te geven om te kijken wat het beste paste. Het salontafeltje viel helaas bij ons in het niets. Toen we vandaag uitlegden dat het jammergenoeg niet was wat wij ervan hadden voorgesteld was deze Frank bereid ons het geld te retourneren, zonder gedoe! Kom daar nog maar eens om . Wij zijn zeer in ons sas met deze winkel en komen gegarandeerd terug voor lampen enz. Een dikke TIEN!
28-6-2018 16:05:15
www.vandenheuvelverlichting.nl

kapotte lamp!

Dacht ik een hele mooie hanglamp (New York) te hebben gekocht bleek bij thuiskomst dat de ophangdraad beschadigd was. De lamp mocht ik komen omruilen, maar helaas bij thuiskomst bleek de tweede lamp hetzelfde probleem te hebben. Gewoon pech dus. Wederom kreeg ik zonder problemen een nieuwe lamp mee. Deze hangt nu naar volle tevredenheid boven mijn eettafel. Perfecte service !!
8-5-2018 9:41:36
www.vandenheuvelverlichting.nl

hanglamp

Alle lof voor de medewerkers van van de Heuvel. Onze hanglamp moest gerepareerd worden. Een vervangende lamp werd zonder problemen opgehangen. Gelukkig is de vernieuwde hanglamp vandaag weer terug. Met een geweldige en vakkundige service werd het werk uitgevoerd. Nogmaals veel dank voor alle service!!
2-5-2018 21:12:45
www.vandenheuvelverlichting.nl

Prima service

Han en Will. Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet omtrent de aanloop problemen bij de levering van onze hanglamp. Ook mijn complimenten naar master light uit Panningen. Ook voor deze mensen alle lof. Geweldige service en betrouwbare mensen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Zelfs in de avonduren komen ze een probleem oplossen. Aanrader om hier te kopen.
16-2-2018 9:42:03
www.vandenheuvelverlichting.nl

Garantie

Na een jaar trouwe dienst ging mijn sta-lamp helaas stuk, defecte dimmer. Ik heb gemaild met vragen over de garantie en na een uur had ik al een reactie. Er werd meteen een nieuwe lamp naar mij toegestuurd, twee dagen later had ik hem in huis. De defecte lamp wordt bij me opgehaald. Het enige puntje daarbij vind ik dat het niet duidelijk is wanneer ze deze precies komen ophalen, waardoor ik dus thuis moet blijven. Verder ben ik heel tevreden, snelle topservice!
12-2-2018 9:48:59
www.vandenheuvelverlichting.nl

led verlichting

We zijn in het bezit van gedateerde huismaker verlichting (Steinhauer). Wilden deze up graden met Ledlampen. We kregen daarover een perfecte informatie, hoe een en ander zonder al te veel kosten is op te lossen. Geen opdringend verkoopverhaal, van u moet nu nieuwe trendy kopen, maar een klantgerichte opstelling. Uiteindelijk hebben we voor al onze verlichting nieuwe ledlampen aangeschaft. Bleken er twee niet geheel juist te zijn en deze werden zonder mankeren vervangen door de juiste ledlampen. Bij deze winkel komen wij zeker terug, wanneer vervanging van armaturen en dergelijke aan de orde is. Voor een ieder hebben ze stijlvolle lampen en armuteren. Modern, klassiek trendy noem maar op.
8-1-2018 0:11:50
www.vandenheuvelverlichting.nl

Led lamp

Goed voorlichting en uitleg top verkopers chapeau grt hans borman
19-12-2017 9:14:22
www.vandenheuvelverlichting.nl

positieve waardering

Onlangs hebben wij een drietal led plafond en staande lamp gekocht.In het filiaal in Son. Wij zijn keurig geholpen.In korte tijd ging helaas één lamp kapot. Het werd door de medewerker direct goed opgelost. Binnen 2 dagen kregen wij bericht, dat een vervangend exemplaar klaar stond. prima zo!
26-11-2017 18:06:02
www.vandenheuvelverlichting.nl

Aankoop hanglamp

Na een bezoek aan Utrecht waar wij zakelijk werden geholpen, hebben wij in Eindhoven onze keuze bekrachtigd. Wij werden niet alleen bijgestaan, maar ook ondersteund en voorzien van nuttige tips door Peter! Zijn inzet, opstelling en enthousiasme was van doorslag gevende aard. Wat een geweldige vent!
24-10-2017 17:29:03
www.vandenheuvelverlichting.nl

huw light philips

Mooie verlichting, die sfeer geeft. het instellen op wifi is heel makkelijk. lampenn aan en uitzetten vanuit je luie stoel.
22-6-2017 14:00:35
www.vandenheuvelverlichting.nl

geweldig

Groot assortiment lampen en prima advisering in de winkel. We hebben de lampen op laten hangen en dat is echt vakwerk en heel net werk afgeleverd. Deze winkel is een echte aanrader, gewoon niet verder zoeken.
19-6-2017 8:47:07
www.vandenheuvelverlichting.nl

Uitstekende service

Ruim 2 1/2 jaar geleden een lamp gekocht. Van de 4 lampen deed er 1 het niet. Nieuwe lamp hielp niet, want het lag niet aan de lamp, maar aan de trafo. Zonder er om gevraagd te hebben werd de gehele lamp geruild voor een nieuw exemplaar. En dat na 2 1/2 jaar! Ik was bijzonder verrast. Wij kwamen al vaak bij deze zaak, nu dus zeker!
12-5-2017 16:00:47
www.vandenheuvelverlichting.nl

service

Wij wonen in Westervoort bij Arnhem maar gaan voor lampen altijd eerst even kijken in Utrecht bij van den Heuvel. Waarom zo ver? Gewoon omdat je er altijd fantastisch geholpen wordt en advies op maat krijgt. Zo ook vandaag weer. We hadden een probleempje om een muurtje goed uitgelicht te krijgen maar Tom kwam met een geweldig idee. Precies op maat en wat wij in gedachten hadden maar haast onmogelijk bleek. Een ledlampje achter een klok. Het resultaat....Fantastisch. Bedankt Tom we zijn er echt superblij mee.
8-4-2017 22:01:22
www.vandenheuvelverlichting.nl

Service

Deze zaak is zeer klantvriendelijk en heeft een geweldige service
23-2-2017 14:50:30
www.vandenheuvelverlichting.nl

service

Ik had lampen gekocht bij van den Heuvel in Utrecht en toen ik hiermee thuis kwam bleek dat ik niet bgoed had geluisterd en de lampen konden niet aangesloten worden op een dimmer. Het licht was veel te fel. Mijn man en zoon vonden het verschrikkelijk. Ondanks het dat de lampen allemaal uit de doos gehaald waren en er snoertjes aan de lampen waren bevestigd hebben we de lampen toch kunnen ruilen voor andere lampen. Kortom een zeer warme douche voor van de Heuvel Verlichting uit Utrecht.
8-5-2014 11:56:01
www.vandenheuvelverlichting.nl

service

Wij zijn bij gisteren bij van de Hevel in Einhoven geweest. En uitstekend geholpen door Peter. Goed advies gekregen. Zij komen de lamp nog hangen en de dimmer verplaatsen. Zodat de lamp prima hangt en goed aangesloten is. Mag zelf bellen wanneer ze de lamp op woensdag komen hangen. Heel fijn aangezien wij nu nog aan het verbouwen zijn.
3-1-2014 1:01:35
www.vandenheuvelverlichting.nl

prima advies

Wij gingen op zoek naar een eettafellamp in de winkel, omdat je daar kunt ervaren hoe een lamp er echt uitziet en licht geeft. Wij zijn uitstekend geslaagd, vooral door het kundige advies van verkoper Peter. Hij liet ons een brede keus aan verschillende lampen zien en wist van alle modellen de voordelen en kritieke punten aan te geven. Hij liet ons zelf onze conclusies trekken. Onze keus is gevallen op een aanbieding, een heel modern model met acht dimbare powerleds op een rij. We kregen de lamp mee om thuis te bekijken of hij bij ons klassieke interieur past, met de garantie dat we, indien gewenst, de lamp konden terugbrengen en de koopsom retour krijgen. De lamp was makkelijk te installeren en op de goede hoogte (ook een prima advies van Peter) af te stellen. Hij past perfect bij het interieur en voorziet de ellipsvormige eettafel (lengte 210 cm, breedte 120 cm) van sfeervol schemerlicht tot zeel helder en gespreid leeslicht. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en vonden het een hele fijne winkelervaring!
14-12-2013 19:32:30
www.vandenheuvelverlichting.nl

keuze maken

zaterdag 14 -12 -2013 waren wij in de winkel van den Heuvel verlichting. We waren al lange tijd op zoek naar lampen voor de huiskamer, maar nergens konden we een passende set, hang en wandlampen vinden. Peter heeft ons perfect geadviseerd en we waren snel om, toen hij ons een combi liet zien van lampen. Zelfs advies over het reinigen van de lampen was voor hem geen probleem. Assepoester kan nog wat van hem leren! Het mooie bij van den Heuvel is ook, dat wanneer je toch niet 100% tevreden bent , je altijd terug kunt met de lampen en mag ruilen. Peter dank je wel, voor de fijne adviezen.
7-12-2013 10:56:27
www.vandenheuvelverlichting.nl

Garantie-en serviceverlening

Prima garantie-en serviceverlening vanuit de vestiging Den Haag bij het uitvallen van de hanglampen ter waarde van € 1.135,30. De gehele rails met aansluitpunten is compleet vervangen door een nieuwere versie.
7-12-2013 10:55:46
www.vandenheuvelverlichting.nl

Garantie-en serviceverlening

Prima garantie-en serviceverlening vanuit de vestiging Den Haag bij het uitvallen van de hanglampen ter waarde van € 1.135,30. De gehele rails met aansluitpunten is compleet vervangen door een nieuwere versie.
22-10-2013 10:27:04
www.vandenheuvelverlichting.nl

prima service

We zijn gisteren in Eindhoven bij van den Heuvel geweest en hebben daar twee weken geleden 5 glazen lampenkapjes besteld voor onze lamp boven de eethoek, aangezien er enkele waren gesneuveld bij de verhuizing. Blijkt dat deze niet meer aan te komen zijn. In de winkel hing een lamp waar nog wel deze kapjes aan zaten. Zonder enige twijfel heeft de verkoper Ruud ( althans dat staat op de rekening)daar de glaasjes vanaf gehaald. Hij vond dat niet meer als normaal om ons op deze manier te helpen. Hij zou er in de winkel andere kapjes opzetten. Een dikke pluim voor deze service, De volgende keer als we weer een lamp nodig hebben naar van de Heuvel uiteraard. Nogmaals bedankt. Ton Steffens
11-10-2013 21:18:45
www.vandenheuvelverlichting.nl

Goede service, klantvriendelijk en meedenkend

Afgelopen zondag hebben mijn vrouw en ik in het filiaal Ekkersrijt een lamp besteld. De glazenkapjes in de gewenste kleur waren niet direct aan te wijzen omdat de verkoper met een andere klant bezig was. Afgesproken om na een bezoekje aan de IKEA terug te komen. Prima, de verkoper had de gevraagde kapjes klaar liggen. Uitstekend. We hebben direct een 10-lamps hanglamp besteld. Fantastisch, 3 dagen later kon ik de lamp afhalen. Ik zeg tegen de verkoopster "als we er maar geen spijt van krijgen" omdat de bestelde lamp eigenlijk boven een eettafel moet hangen en wij wilden een lamp boven de salontafel. Haar reactie was "dan kunt u beter een andere lamp uitzoeken, want anders krijgt u er misschien wel spijt van". Zo gezegd zo gedaan. Een andere plafonniere uitgezocht. Het was geen enkel probleem om de bestelde lamp te ruilen voor een andere lamp. 24 uur later een telefoontje dat de nieuwe lamp al afgehaald kon worden in de winkel. Deze manier van verkopen noem ik service. Ruud en Nardy bedankt. Jullie zijn een voorbeeld van klantvriendelijkheid en jullie zijn meedenkend met een klant die te snel een overhaaste keuze maakt. Nogmaals bedankt voor de service. Ik zal jullie verlichtingszaak zeker aanbevelen bij anderen.
8-10-2013 15:39:39
www.vandenheuvelverlichting.nl

Ideale combinatie van winkel en webshop

Kijken in de webshop, ervaren in de winkel. Ideaal. Zowel de webshop als de winkel zijn zeer klantvriendelijk. Daar houd ik van. Prima ervaring dus! Een aanrader.
23-9-2013 13:02:03
www.vandenheuvelverlichting.nl

Makkelijk

Ik wou een lamp kopen, die ik wilde kon ik niet meer vinden bij ons in de winkel. Na wat Googlen kwam ik terecht bij de webshop van van den Heuvel en kon ze via de webshop kopen. Heb meteen deze gekocht. De volgende dag had ik de lamp al in huis omdat ze op voorraad waren.
17-9-2013 13:25:40
www.vandenheuvelverlichting.nl

Goede ervaring in winkel en webshop!

Hoewel ik steeds meer producten (zoals boeken en elektronica) direct online bestel, wilde ik voor het uitzoeken van een hanglamp toch graag inspiratie opdoen in de fysieke winkel en de materialen echt van dichtbij kunnen bekijken (en voelen). Nadat ik met mijn vriendin de winkel in Villa Arena in Amsterdam had bezocht, hadden we - na vriendelijk en deskundig geadviseerd te zijn door de verkoper - een shortlist van 3 hanglampen voor ons nieuwe appartement. Na er een nachtje over geslapen te hebben, is de keuze gevallen op een stoere industriële hanglamp van Masterlight, die we in de webshop hebben besteld. De hanglamp werd ruimschoots binnen de in de webshop aangegeven levertijd bezorgd. Erg fijne ervaring!

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top