Hanglamp Sara Zwart 40 cm

€1.669,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.495.07
De tijdloze Sara hanglamp van Knapstein is met veel liefde voor ambachtelijk detail samengesteld. De eenvoudige vormgeving heeft een chique uitstraling en zal een aanwinst zijn voor verschillende interieurconcepten.

Afmetingen

diameter: 40 cm, hoogte: 70-170 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5000Lm
Wattage 46W
Kleurtemperatuur licht 2200-3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 40 cm, hoogte: 70-170 cm
De tijdloze Sara hanglamp van Knapstein is met veel liefde voor ambachtelijk detail samengesteld. De eenvoudige vormgeving heeft een chique uitstraling en zal een aanwinst zijn voor verschillende interieurconcepten. De simpele rondvormige design van deze zwartkleurige hanglamp heeft haar eigen charme maar vooral de mogelijkheden met de modernste technologie maakt deze lamp zo bijzonder.

Het licht vanuit de boven-, en onderkant van de pendelarmatuur is met behulp van twee memory sensors afzonderlijk van elkaar regelbaar in kleurtemperatuur en te dimmen in lichtsterkte. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen ook bij uitschakeling van de lamp behouden. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen: als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor en door een aantal centimeter boven de sensor een veegbeweging te maken, is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.

De hanglamp heeft twee geïntegreerde energiezuinige LED lichtbronnen met een totaal wattage vermogen van 46 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3000K) uit met een lichtopbrengst van 5000 Lm aan het plafond en in de ruimte. De hanglamp heeft een diameter van 40 cm en een verstelbare hoogte van 70 cm tot een maximale hoogte van 170 cm. De plafondbevestiging is 6 cm hoog, met een diameter van 30 cm en heeft een strakke uitstraling met behulp van de magnetische bevestiging in de plafondplaat zodat er geen schroeven zichtbaar zijn. Het ronde frame van de lamp is 1,1 cm dik bij 5,5 cm hoog.