Hanglamp Runa - Brons mat - 92 cm - 2 Sensordimmers

€1.089,00
Levertijd: Wordt op bestelling gemaakt: 3 tot 4 weken
Artikelcode 51.489.34
Prachtige elegante LED hanglamp van Knapstein. Deze prachtige hanglamp Runa is met veel zorg en passie samengesteld.

Afmetingen

Breedte: 92 cm - Hoogte: 73-180 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Wordt op bestelling gemaakt: 3 tot 4 weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5150Lm
Wattage 43W
Kleurtemperatuur licht 2200 - 3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Messing
Kleur Brons
Afmeting Breedte: 92 cm - Hoogte: 73-180 cm
Prachtige elegante LED hanglamp van Knapstein. Deze prachtige hanglamp Runa is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteit leverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

De lamp heeft een prachtige bronzen kleur en is voorzien van een lichtbalk van 92 cm lang. De lamp is door middel van een lift zeer eenvoudig in de hoogte aan te passen van 73 cm tot max. 180 cm. Tevens is de plafondplaat voorzien van een magneet waardoor de lamp eenvoudig te monteren is. De plafondbevestiging is 5,5 cm hoog en 34,5 cm lang. Het frame van de lichtbalk is 1,9 cm dik bij 5,5 cm hoog..

De lamp heeft twee geïntegreerde LED modules van totaal 43 Watt, is in lichtkleur in te stellen van 2200K tot 3000 Kelvin en heeft een lichtopbrengst van totaal 5150 Lumen. De CRI waarde ligt zelfs boven de 90.

De lamp is voorzien van twee memory sensordimmers voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Het bovenlicht en onderlicht is apart van elkaar te schakelen en dimmen. Naast het dimmen van de lamp is het ook mogelijk de lamp in lichtkleur te verstellen van warm wit licht naar koel wit licht.

Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Wilt u vervolgens de warmte van het licht instellen, dan herhaalt u de vorige stap voor het dimmen en na het weghalen van uw hand wacht u kort tot de lamp een kleine lichtflikkering laat zien. De lichtflikkering is een indicatie dat de lamp wisselt tussen het dimsysteem en het systeem om de kleurtemperatuur in te stellen. Als u nu op dezelfde wijze uw hand boven de sensor houdt zal de lamp van koud naar warm en andersom in te stellen zijn.