Hanglamp Lisa Zwart 40 cm

€1.595,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.512.07
Strakke en functionele vormen, gecombineerd met een perfect verzorgde uitstraling, vertegenwoordigen de eisen aan een moderne en huiselijke omgeving. De hanglamp Lisa voldoet aan al deze eisen, uiteraard gecombineerd met de nieuwste Knapstein lichttechnie

Afmetingen

diameter: 40 cm, hoogte: 70-170 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5000Lm
Wattage 46W
Kleurtemperatuur licht 2200-3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting diameter: 40 cm, hoogte: 70-170 cm
Strakke en functionele vormen, gecombineerd met een perfect verzorgde uitstraling, vertegenwoordigen de eisen aan een moderne en huiselijke omgeving. De hanglamp Lisa voldoet aan al deze eisen, die met haar eenvoudige bruikbaarheid een maximum aandacht trekt met haar verschillende functies. Een allround succesvolle lampenserie voor elke behoefte, uiteraard gecombineerd met de nieuwste Knapstein lichttechniek.

Het licht weergeeft direct en indirect licht vanuit de boven-, en onderkant van de ronde armatuur en is met behulp van twee geheugensensors afzonderlijk van elkaar instelbaar van kleurtemperatuur en te dimmen in lichtsterkte. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen ook bij uitschakeling van de lamp behouden. Met een eenvoudig handgebaar kunt u de lamp al bedienen: al de lamp uitstaat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de bewegingssensor en door een aantal centimeter van de sensor vandaan een veegbeweging te maken, is de lamp aan en uit te schakelen. Wanneer de lamp aanstaat, kunt u uw hand stilhouden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.

De Lisa hanglamp heeft twee geïntegreerde energiezuinige LED lichtbronnen met een totaal wattagevermogen van 72 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3000K) uit met een lichtopbrengst van 5000 Lm aan het plafond en in de ruimte. De hanglamp heeft een diameter van 40 cm en verstelbare hoogte van 70 cm tot een maximale hoogte van 170 cm. Het ronde lichtframe heeft een hoogte van 2,8 cm en een dikte van 1,8 cm. De plafondbevestiging heeft een diameter van 26,5 cm en is 5,5 cm hoog. De plafondmontage ziet er netjes en strak uit met behulp van de magnetische bevestiging zonder zichtbare schroeven. De Lisa hanglamp is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting met een diameter van 60 cm.