Connect.Z Inbouwspot Saliceto-Z RGB Ø88 Wit

€33,95
Levertijd: Leverbaar vanaf week 19
Artikelcode 99671
Ontdek de witte Connect.Z RGB inbouwspot uit de Saliceto-Z serie van de Eglo collectie. Met helder en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect.Z-functionaliteit is dit de perfecte lichtbron.

Afmetingen

Hoogte: 4,6 cm, diameter: 8,8 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Leverbaar vanaf week 19
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 400 Lm
Wattage 5 W
Kleurtemperatuur licht 2700 - 6500 K
Dimbaar Dimbaar
Materiaal Aluminium
Kleur Wit
Afmeting Hoogte: 4,6 cm, diameter: 8,8 cm
Ontdek de witte Connect.Z RGB inbouwspot uit de Saliceto-Z serie van de Eglo collectie. Met helder en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect.Z-functionaliteit is dit de perfecte lichtbron. Pas de verlichting aan via de AwoX Home Controle app op je smartphone of eenvoudig met de afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar), stel timers in en kies voor warm of koel licht. De RGB lichtbron is dimbaar en u heeft keuze uit 50.000 wittinten of meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Geniet van sfeervolle momenten en veel mogelijkheden met deze inbouwspot.

De inbouwspot Saliceto-Z (inclusief lichtbron) heeft een wattagevermogen van 5 Watt met een lichtopbrengst van 400 Lumen en de lichttemperatuur is in te stellen van 2700 tot 6500 Kelvin. De behuizing is gemaakt van aluminium. De inbouwspot heeft een diameter van 88 mm met een zaagmaat van 68 mm en een inbouwdiepte van 50 mm.