Connect.Z Hanglamp Salvilanas-Z Zwart

€289,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 99681
De hanglamp Salvilanas-Z maakt onderdeel uit de Eglo Connect.z collectie. Verlichting wordt vanuit de smalle rechthoekige frame zowel aan de onderzijde als aan de zijkanten wordt weergeven. Ontdek de verschillende mogelijkheden van deze hanglamp!

Afmetingen

lengte: 116 cm, breedte: 20 cm, hoogte: max. 110 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4300Lm
Wattage 33W
Kleurtemperatuur licht 2700-6500K
Dimbaar Dimbaar met app/ afstandsbediening (apart verkrijgbaar)
Materiaal Aluminium, staal, kunststof
Kleur Zwart
Afmeting lengte: 116 cm, breedte: 20 cm, hoogte: max. 110 cm
De hanglamp Salvilanas-Z maakt onderdeel uit de Eglo Connect.z collectie. De hanglamp heeft een smalle rechthoekige frame waarbij de verlichting zowel aan de onderzijde als aan de zijkanten wordt weergeven. Ontdek de verschillende mogelijkheden van deze hanglamp!

De behuizing van het armatuur is gemaakt van zwart aluminium en staal en de het kapmateriaal van wit kunststof. De Savilanas-Z hanglamp wordt voorzien van geïntegreerd LED van 33 Watt en heeft een lichtopbrengst van 4300 Lumen. U kunt kiezen tussen warm wit, neutraal wit en koel wit licht (2700-6500 Kelvin). De verlichting kunt u bedienen met een gratis app (AwoX Home Control) via uw smartphone, waaronder ook andere functies zoals het aanpassen van de lichtintensiteit, het instellen van een timer of maak gebruik van de aanwezigheidsstimulatie. De hanglamp maakt connectie via Bluetooth of Zigbee 3.0. Deze hanglamp kan ook bediend worden met de afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar).

De Salvilnas-Z hanglamp heeft een lengte van 116 cm, breedte van 20 cm en een verstelbare hoogte van maximaal 110 cm.