Connect.Z Hanglamp Andreas-Z Lichtgrijs

€239,95
Levertijd: Levertijd: 2 weken
Artikelcode 900879
De hanglamp Andreas-Z maakt onderdeel uit de Eglo Connect.z collectie. De hanglamp weergeeft verlichting zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde, deze zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Ontdek de verschillende mogelijkheden van deze lamp!

Afmetingen

lengte: 117 cm, breedte: 7 cm, hoogte: max. 110 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: Levertijd: 2 weken
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 4600Lm
Wattage 2x 19W
Kleurtemperatuur licht 2700-6500K
Dimbaar Dimbaar met app/ afstandsbediening (apart verkrijgbaar)
Materiaal Staal, kunststof
Kleur Lichtgrijs
Afmeting lengte: 117 cm, breedte: 7 cm, hoogte: max. 110 cm
De hanglamp Andreas-Z maakt onderdeel uit de Eglo Connect.z collectie. De hanglamp heeft een lichtgrijze stalen lichtbalk waarbij de verlichting zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde wordt weergeven, deze zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Ontdek de verschillende mogelijkheden van deze smart hanglamp!

De behuizing van het armatuur is gemaakt van staal en de LED's is afgedekt met kapmateriaal van wit kunststof. De Andreas-Z hanglamp wordt voorzien van 2 geïntegreerd LED's van 19 Watt en heeft een totaal lichtopbrengst van 4600 Lumen. U kunt kiezen tussen warm wit, neutraal wit en koel wit licht (2700-6500 Kelvin). De verlichting kunt u bedienen met een gratis app (AwoX Home Control) via uw smartphone, waaronder ook andere functies zoals het aanpassen van de lichtintensiteit, het instellen van een timer of maak gebruik van de aanwezigheidsstimulatie. De hanglamp maakt connectie via Bluetooth of Zigbee 3.0. Deze hanglamp kan ook bediend worden met de afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar).

De Anchorena-Z hanglamp heeft een lengte van 117 cm, breedte van 7 cm en een verstelbare hoogte van maximaal 110 cm. De Andreas-Z hanglamp is verkrijgbaar in het zwart.