Connect.Z - E27 Globe G125 - 4W/2000K - Spiraal Smoke

€21,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 110288
Ontdek de Connect.Z Spiraal Smoke lichtbron van Eglo. Met mooi warm en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect Z-functionaliteiten is dit de perfecte lichtbron voor in een hanglamp met glas of een in een lamp met open armatuur.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Fitting E14
Dimbaar Ja
Wattage 4W
Kleurtemperatuur licht 2000K
Aantal lumen 150Lm
Ontdek de Connect.Z Spiraal Smoke lichtbron van Eglo. Met mooi warm en energiezuinig licht, een eenvoudige installatie en slimme Connect Z-functionaliteiten is dit de perfecte decoratieve lichtbron voor in een hanglamp met glas of een in een lamp met open armatuur. Dim de verlichting gemakkelijk via de smartphone of afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar). Geniet van sfeervolle momenten.

De combinatie van het smoke glas en het zichtbare spiraalfilament maakt dat deze lamp gezien mag worden. Deze globelamp met een E27-fiiting zou dan ook goed tot zijn recht komen in een open armatuur. De lichtbron heeft een wattage van 4 Watt. De lichtopbrengst is 150 Lumen en weergeeft een warm wit kleurentemperatuur van 2000 Kelvin. De lamp heeft een lengte van 17,2 cm en een diameter van 12,5 cm.