Connect.Z Bewegingssensor Wit

€32,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 99106
Maak kennis met de Sensor-Z uit de EGLO connect.z Smart Home serie. De geïntegreerde bewegingssensor kan elk lichtbron of elke lamp in het Connect.Z-assortiment inschakelen, waardoor gebieden met slecht zicht worden verlicht.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Maak kennis met de Sensor-Z uit de EGLO connect.z Smart Home serie. De geïntegreerde bewegingssensor kan elk lichtbron of elke lamp in het Connect.Z-assortiment inschakelen, waardoor gebieden met slecht zicht worden verlicht en ongewenste bezoekers worden afgeschrikt. De ingebouwde schemersensor meet het omgevingslicht, zodat het licht alleen aangaat als dat nodig is.

De sensor heeft een vierkante witte kunststof behuizing met een lengte van 113 mm, breedte van 90 mm en hoogte van 88 mm. Het product heeft een IP44-bescherming tegen spatwater en de batterij gevoede sensor is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de muurbevestiging kan hij overal worden geplaatst en het kogelgewricht kan flexibel worden gekanteld. De bewegingssensor kan worden bediend en verbonden via een gratis app (AwoX Home Control), waarmee je toegang hebt tot extra functies zoals het aanpassen van de lichtintensiteit, bewegingsdetectie en de helderheidsdrempel van de schemersensor. Het product wordt aangestuurd via Bluetooth en ZigBee 3.0.