Buitenwandlamp Levi Up/Down Messing

€119,95
Artikelcode 7747
De Levi Up & Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. Fraai ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit. De rechthoekige afwerking zorgt voor een functionele en sfeervolle lichtverspreiding.

Afmetingen

hoogte: 19,5 cm, breedte en diepte: 10,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Messing
Kleur Messing
Afmeting hoogte: 19,5 cm, breedte en diepte: 10,5 cm
De Levi Up & Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. Fraai ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit. De rechthoekige afwerking zorgt voor een functionele en sfeervolle lichtverspreiding en kan als accentverlichting gebruikt worden.

Deze Levi Downlight is uitgevoerd in messing. Messing is een legering van koper en zink en heeft in beginsel een gelige kleur, naarmate de buitenlamp wordt blootgesteld aan de buitenlucht treedt er na verloop een verandering van kleur op. De gele kleur krijgt dan een brons-achtige bruine kleur, anders dan bij koper zal messing niet groen kleuren. Messing oogt luxe en straalt veel energie uit. Ook is het goed te combineren met wit- en grijstinten en dat maakt het passend in een moderne omgeving.

De Levi Up & Downlight is voorzien van twee GU10 fittingen en wordt geleverd exclusief lichtbronnen (max. 35 Watt). Afhankelijk van de soort lichtbronnen, kan de wandlamp worden gedimd. De lamp heeft een hoogte van 19,5 cm, breedte en een diepte van 10,5 cm.

De prachtige Levi buitenwandlamp heeft een IP54 certificering en is daarmee stofbestendig en bestand tegen spatwater. De Levi buitenwandlamp is ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur en in een Downlight uitvoering.