Buitenlamp Beamy S Grondspot Zwart

€54,95
Artikelcode 7159
Upgrade uw lichtplan in de tuin met de Beamy S grondspot. Belicht de plekken in de tuin precies waar licht benodigd is. De Beamy serie grondspots is eenvoudig te installeren met Plug and Play en de perfecte grondspot om elementen mooi uit te lichten.

Afmetingen

hoogte: 25 cm, breedte: 6 cm, diepte: 15 cm. Snoer: 2,5 m


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 25 cm, breedte: 6 cm, diepte: 15 cm. Snoer: 2,5 m
Upgrade uw lichtplan in de tuin met deze zeer fraaie Beamy S grondspot van KS Verlichting. Belicht de plekken in de tuin precies waar licht benodigd is. De Beamy serie grondspots is eenvoudig te installeren met Plug and Play en de perfecte grondspot om elementen mooi uit te lichten.

Creëer met de Beamy grondspot een bijzonder sfeereffect door deze tuinverlichting strategisch te plaatsen en belicht bomen, grote bloemenbakken en overige objecten in de tuin of gebruikt het als voetpadverlichting. De Beamy S grondspot heeft een GU10 fitting (max. 35 Watt) en wordt geleverd exclusief lichtbron, verder is de spot voorzien van een 2,5 meter snoer, stekker en grondspie. De grondspot heeft een hoogte van 25 cm, breedte van 6 cm en diepte van 15 cm. De Beamy S zwartkleurige grondspot is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium.

De Beamy S grondspot is IP54 gecertificeerd en stofbestendig en bestand tegen spatwater. Liever een groter formaat grondspot? De Beamy grondspot is ook in een L uitvoering verkrijgbaar!