Helemaal hot en happening, the Velvet kap

Van den Heuvel Verlichting gaat met zijn tijd mee en heeft een unieke collectie samengesteld van armaturen met een Velvet kap. De Venus serie is strak, decoratief en helemaal van deze tijd. Fluweel, velours, velvet, hoe je het ook noemen wilt; we love it!

Wat is nu eigenlijk Velvet

Velvet is de Engelse benaming voor fluweel. Feitelijk praten we dus over een fluwelen lampenkap. Fluweel is geweven stof en geeft een luxe uitstraling. De vraag die men daarna stelt is dan vaak is Velvet dan het zelfde als Velours. Velours is de Franse benaming voor gesneden fluweel. Kort gezegd zijn er wel degelijk kleine verschillen tussen de Velvet stof en de Velourse stof maar in Nederland wordt met de termen hetzelfde bedoeld.

De Venus serie van Masterlight

In overleg met één van onze kernleveranciers Masterlight hebben we een mooie collectie vloerlampen en tafellampen samengesteld met Velvet kappen. Masterlight ontwerp en produceert zijn verlichting zelf in de fabriek in het Limburgse Panningen.

De vloerlampen hebben we in twee hoogte maten, namelijk 150 en 175 cm. De tafellamp Venus heeft een hoogte van 55cm. Zowel de vloerlampen als de tafellampen uit de Venus serie hebben een zwart stalen voet en staander. De kappen zijn in maar liefst 10 varianten beschikbaar.

 

venus 1    venus2    venus3    venus 4    venus5    venus7    venus8    venus 9    venus 10    venus 10

 

De kappen zijn in meerdere kleuren en variaties te verkrijgen. Laat u adviseren in één van onze winkels waar deze serie mooi is gepresenteerd. In de winkels zijn stalen beschikbaar van de verschillende stoffen zodat u de juiste stof voor uw huiskamer kunt uitkiezen. Doe alvast inspiratie op of bestel via onze website de Venus serie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter