Een hanglamp van metaal: laat je verrassen!

Bij een hanglamp van metaal denk je misschien aan een kille, saaie lamp. Niets is minder waar. De metalen hanglamp van nu is een echte designlamp, perfect voor elke eet- of zithoek. Wij hebben lampen van dit veelzijdige materiaal in allerlei vormen en kleuren.

Een hanglamp van metaal voor elke smaak

Stoere industriële lampen zijn hip. Een metalen hanglamp uit de Bikkel-serie voldoet hier helemaal aan: twee robuuste lampen naast elkaar in zwart, bruin of grijs. Ook de zwarte Orion van het merk Highlight is een hanglamp van metaal die perfect past bij een industriële inrichting. Deze lamp heeft een prachtig opengewerkte structuur, net als de Neptunes van hetzelfde merk. Vind je een trosje lampen boven de tafel mooi? Dan zijn de lampen van de serie Salerno van ZTAHL by Dijkos de juiste keuze. Ga je voor vier of maar liefst acht kapjes?

Een hanglamp van metaal als statement

Als je op zoek bent naar een eye-catcher, kun je prima bij ons terecht. Van Grossmann hebben we bijvoorbeeld een hanglamp van metaal in golfvorm. Deze lamp is niet alleen prachtig om te zien, maar je kan hem ook dimmen en in lichtkleur instellen. De bijzondere Lia-serie van Grossmann is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Van den Heuvel Verlichting. Een hanglamp van metaal die ook meteen in het oog springt, is de rechthoekige hanglamp Tortona met zichtbare gloeilampen van Ztahl. Deze handgemaakte lamp staat prachtig boven elke eettafel.

De hanglamp van metaal: retro of modern

Voor elk interieur is er een geschikte metalen hanglamp. Of je nou van stoer, strak, retro of klassiek houdt: op onze website vind je beslist de hanglamp van metaal die perfect past in je kamer of keuken. Of kom langs in een van onze winkels en bekijk die prachtige lampen in het echt.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter