Basisset Cover URail - 3 spots - 3 meter Rail - Chroom Mat

€266,50
Artikelcode 4000870000006
De URail-set Cover biedt u maximale flexibiliteit bij het plaatsen en richten van uw verlichting. Dit fase 1 railsysteem is gemakkelijk te monteren en geeft u de ruimte om uw verlichting gemakkelijk te verplaatsen en richten.

Afmetingen

Lengte: 316.1 cm, Breedte: 1.8 cm, Hoogte: 27 cm, Diameter: 6.5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk Paulmann
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Chroom
Afmeting Lengte: 316.1 cm, Breedte: 1.8 cm, Hoogte: 27 cm, Diameter: 6.5 cm
De URail-set Cover biedt u maximale flexibiliteit bij het plaatsen en richten van uw verlichting. Dit fase 1 railsysteem is gemakkelijk te monteren en geeft u de ruimte om uw verlichting gemakkelijk te verplaatsen en richten. Deze set bestaat uit een eindvoeding, 3 lijnverbindingen, totaal 3 meter rail (3 x 1 meter rail) en 3 cover spots. Deze rail sluit naadloos aan op uw plafond en heeft een prachtige minimalistische uitstraling. De rail is gemakkelijk te monteren en aan te sluiten. Tevens is het mogelijk deze set uit te breiden met losse onderdelen. Bezoek hiervoor één van onze winkels voor meer informatie.

Deze set bestaat uit 3 x 1 meter rail, 3 x spot Cover Chroom, 1 x eindvoeding, 3 x lijnverbindingen, afdekstrip en einddopjes. Deze set wordt geleverd exclusief GU10 lichtbronnen. Maak deze rail smart met Philips Hue GU10 lichtbronnen en stuur deze gemakkelijk aan met uw smartphone of afstandsbediening. Ook te verkrijgen in het Zwart en Wit.