Badkamer lampen

Sorteren op:
Sorteren op:

Veel verschillende soorten badkamerverlichting bij Van Den Heuvel

Bij Van Den Heuvel Verlichting vind je zeker de lamp die goed past bij de stijl van jouw badkamer. Badkamerverlichting moet in de eerste plaats natuurlijk mooi zijn, maar daarnaast ook veilig en waterbestendig. Bovendien kan badkamerverlichting verschillende functies hebben, sfeervol of juist functioneel bij bijvoorbeeld de spiegel. Bij Van Den Heuvel Verlichting vind je badkamerverlichting in uiteenlopende modellen en verschillende prijsklassen. Maar ook gemaakt van verschillende materialen, zoals chroom, nikkel of geborsteld staal.

Badkamerverlichting heeft verschillende functies

De dagelijkse verzorging bij de spiegel vraagt een hele andere badkamerverlichting dan bijvoorbeeld een romantisch uurtje in bad. Als je je ‘s morgens voor de spiegel staat op te maken of uitgebreid staat te scheren, dan wil je goede heldere verlichting. In dit geval kies je een sterke trendy wandlamp voor naast de spiegel of een mooie spot met een LED aan het plafond. Wil je op een koude winteravond eens lekker relaxen in een warm schuimbad, dan zit je niet te wachten op een fel verlichte badkamer. Daar past een warme sfeervolle badkamerverlichting weer beter bij. Het bijzondere aan de collectie badkamerverlichting van Van Den Heuvel is dat je het ook nog kunt combineren. Zo hebben wij een prachtige spot met een dimmer. Die kun je dus voor beide doeleinden gebruiken. Feller licht bij de spiegel en sfeervoller licht tijdens het badderen. Veel van de lampen bij Van Den Heuvel zijn overigens voorzien van een dimmer. Kijk maar in ons assortiment!

Bewonder onze badkamerverlichting in één van onze showrooms

Je wilt eigenlijk liever met eigen ogen zien hoe de badkamerverlichting er in het echt uitziet? Dan ben je hartelijk welkom in één van onze showrooms die zich verspreid over het hele land bevinden. Je zult versteld staan van ons schitterende assortiment. En natuurlijk ook van onze aantrekkelijke prijzen. En wellicht vind je meteen nog wel een andere leuke aanbieding. Wij van Van Den Heuvel Verlichting staan graag voor je klaar om je te adviseren, met je mee te denken en je de mooiste badkamerverlichting te laten zien. Wacht niet langer en gun jezelf iets moois voor de badkamer!