Van den Heuvel Verlichting Cruquius

 

In onze gezellige vestiging Van den Heuvel Verlichting Cruquius, staan wij te popelen om u te ontvangen. Met ruim 95 jaar lange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u van ons goed en deskundig advies krijgt. Hier vindt u onze grote showroom van ongeveer 1000 m² met een zeer uitgebreide collectie aan verlichting. Daarnaast staan wij bekend als één van de meest unieke verlichting speciaalzaak. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel op de Boulevard Cruquius waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfectie lamp. Onze collectie bestaat uit alle soorten lampen. Van hanglampen, vloerlampen tot kroonluchters en spots. Deze zijn er natuurlijk in verschillende uitvoeringen, kleuren, stijlen en trends te verkrijgen. Niet alleen voor binnenverlichting kunt u bij ons terecht. Ook voor de buitenverlichting helpen we u graag verder. Naast de armaturen verkopen wij natuurlijk ook een breed assortiment aan lichtbronnen en laten wij u graag kennismaken met de smart verlichtingssystemen welke wij aanbieden. We voorzien u graag van een lichtadvies op maat. Neem hiervoor gerust contact op met onze winkel om een afspraak te maken.

We laten u graag kennismaken met onze winkel en de verlichting.

Openingstijden

 

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
   
1e Paasdag Gesloten
2e Paasdag 12:00 - 17:00 uur
   
Koningsdag 12:00 - 17:00 uur
   
Hemelvaart 12:00 - 17:00 uur
   
1e Pinksterdag Gesloten
2e Pinksterdag 12:00 - 17:00 uur
   
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag 12:00 - 17:00 uur

 

Adres

Van den Heuvel Verlichting Cruquius
Cruquiusplein 18-22
2142 EV Cruquius (Gemeente Haarlemmermeer)


E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)23-2049696

Gratis parkeren

 

                     

 

Routebeschrijving

Vanuit Haarlem / Heemstede
Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Neem nadat u de brug over de ringvaart gepasseerd bent de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Volg na ca. 300 m de weg met de bocht mee. U bevindt zich nu op de Spaarnweg en na enkele honderden meters ziet je Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf de A4 / Vanuit Hoofddorp
Neem afslag Hoofddorp. Volg de N201 richting Hoofddorp. Neem voorbij Hoofddorp de afslag Zwaanshoek / Woonboulevard (linksaf). Blijf de doorgaande weg volgen (na ca. 300 m buigt de weg bij de stoplichten rechtsaf). U bevindt zich nu op de Spaarneweg en na enkele honderden meters ziet u Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout neemt u de stadsbus lijn 3 richting Haarlem / Delftplein, halte Wipperplein. Hier stapt u over op buslijn 140, richting Uithoorn naar Halte Cruquius / Ringvaartbrug. Halte ligt op 10 minuten loopafstand.

Boulevard Cruquius - Home, Garden, Sports & Lifestyle

Ook op Boulevard Cruquius ontbreekt Van den Heuvel Verlichting niet. Naast het filiaal in de woonmall Villa Arena in Amsterdam, willen wij ook vertegenwoordigd zijn aan de andere kant van de ringvaart. En waar passen wij dan beter dan op de trendy Boulevard Cruquius, vlakbij de bollenstreek en dus goed te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld de Keukenhof.

In het gevarieerde aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle en tuin, is een prachtige verlichtingsspecialist natuurlijk onmisbaar. Trek er eens een middagje voor uit en kom naar Boulevard Cruquius, gelegen in de Haarlemmermeer, tussen Hoofddorp en Heemstede. Je vindt hier werkelijk alles voor in en om het huis. Bovendien organiseren de winkels gezamenlijk regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Dus de kinderen hoef je niet thuis te laten!

En ben je na het uitgebreide shoppen moe en voldaan? Duik dan een van de vele horecagelegenheden in en laat je lekker culinair verwennen!