Lampenwinkel Cruquius

Routebeschrijving

Vanuit Haarlem / Heemstede
Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Neem nadat u de brug over de ringvaart gepasseerd bent de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Volg na ca. 300 m de weg met de bocht mee. U bevindt zich nu op de Spaarnweg en na enkele honderden meters ziet je Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf de A4 / Vanuit Hoofddorp
Neem afslag Hoofddorp. Volg de N201 richting Hoofddorp. Neem voorbij Hoofddorp de afslag Zwaanshoek / Woonboulevard (linksaf). Blijf de doorgaande weg volgen (na ca. 300 m buigt de weg bij de stoplichten rechtsaf). U bevindt zich nu op de Spaarneweg en na enkele honderden meters ziet u Boulevard Cruquius liggen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout neemt u de stadsbus lijn 3 richting Haarlem / Delftplein, halte Wipperplein. Hier stapt u over op buslijn 140, richting Uithoorn naar Halte Cruquius / Ringvaartbrug. Halte ligt op 10 minuten loopafstand.

Van Heuvel Verlichting Cruquius
Cruquiusplein 18-22
2142 EV Cruquius (Gemeente Haarlemmermeer)
email: [email protected] telefoonnummer: +31 (0)23-2049696

Openingstijden

Tijdelijk zijn wij op koopavonden gesloten.

Maandag 12:00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 10:00 tot 18.00 uur
Donderdag 10:00 tot 18.00 uur
Vrijdag  10:00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

 

Van den Heuvel Verlichting Cruquius

Ook op Boulevard Cruquius ontbreekt Van den Heuvel Verlichting niet. Naast het filiaal in de woonmall Villa Arena in Amsterdam, willen wij ook vertegenwoordigd zijn aan de andere kant van de ringvaart. En waar passen wij dan beter dan op de trendy Boulevard Cruquius, vlakbij de bollenstreek en dus goed te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld de Keukenhof.

In het gevarieerde aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle en tuin, is een prachtige verlichtingsspecialist natuurlijk onmisbaar. Trek er eens een middagje voor uit en kom naar Boulevard Cruquius, gelegen in de Haarlemmermeer, tussen Hoofddorp en Heemstede. Je vindt hier werkelijk alles voor in en om het huis. Bovendien organiseren de winkels gezamenlijk regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Dus de kinderen hoef je niet thuis te laten!

En ben je na het uitgebreide shoppen moe en voldaan? Duik dan een van de vele horecagelegenheden in en laat je lekker culinair verwennen!

Verlichting speciaalzaak Cruquius

In Cruquius hebben wij een prachtige showroom met een groot assortiment van onze nieuwste lampen en verlichtingaccessoires. Voor de tuin kun je uitstekend bij ons terecht. Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van buitenverlichting, zoals de Hue-buitenverlichting. Smarthome verlichting voor de tuin.

Ook voor in huis biedt Van den Heuvel Verlichting een enorme keuze aan mooie lampen in verschillende stijlen. Neem alvast een kijkje op onze website, want ook daar kun je onze collectie goed bezichtigen en als je wilt meteen bestellen. Onze levertijden zijn zeer kort en in de meeste gevallen zijn er geen verzendkosten. Dus wacht niet langer en bestel de lamp die je al zo lang wilt hebben online of kom gezellig naar Cruquius!

Ook op zondag zijn bijna alle winkels open en parkeren kan gratis, voor de deur.