Lampenwinkel Amsterdam

Routebeschrijving

Met de auto vanaf de A2 of A9 neemt u de afslag Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk aan de Amstel / Transferium. U volgt de borden P2-P13, en daarna volgt u P4 of P5 naar het parkeerdek of parkeerkelder. Er is ruimschoots parkeergelegenheid. U bent nu bij Woonmall Villa Arena. Van den Heuvel Verlichting is gevestigd op de begane grond. 

Met het openbaar vervoer stapt u uit de trein of metro op station Bijlmer Arena (Hoogoordplein 1). Als u de hoofdingang van het station uitloopt, slaat u linksaf en loopt binnen 10 minuten in een rechte lijn naar de hoofdingang van Woonmall Villa Arena. 

Van Den Heuvel Verlichting Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 42
1101 DJ Amsterdam, Noord-Holland
email: [email protected] telefoonnummer: 0031 (0)20-365 94 09

 

Openingstijden

Op 5 mei zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

Maandag 13:00 tot 17.30 uur
Dinsdag 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag  10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.30 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 uur

 

Van den Heuvel Verlichting Amsterdam

Voor moderne exclusieve verlichting moet je bij Van Den Heuvel Verlichting in Amsterdam zijn. Met 90 jaar ervaring, staan wij bekend om onze strakke design lampen, voorzien van de nieuwste technologieën, zoals de nieuwe verlichting dimensie HUE van Philips

Met trots nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in de prachtige showroom van onze verlichtingsspeciaalzaak in Amsterdam Zuidoost. Met een oppervlakte van 1000m2 is deze lampenwinkel één van de grootste in Noord-Holland. Je vindt ons in de prachtige Woonmall Villa Arena, zodat je een bezoek aan ons heel leuk kunt combineren met het winkelen in de andere woonspeciaalzaken die zich daar bevinden. Ook de Afas-Live (voorheen de Heineken Music Hall), het Arena-stadion, de Arena-poort en Ziggo-dome liggen op loopafstand. 

We bieden een groot en gevarieerd assortiment aan, met de nadruk op strakke en moderne lampen. Voor ieder interieur hebben wij de lampen die voor de juiste sfeer zorgen en het licht daar brengen waar jij het nodig hebt. Of het nu gaat om slaapkamer lampen of kantoorverlichting. Wij hebben voor iedere ruimte in huis of kantoor een breed aanbod. Ook doen wij ons best om tegemoet te komen aan verschillende stijlen, smaken en portemonnees. We bieden scherp geprijsde strakke spots, maar ook de wat meer exotische plafondventilator.

Bij Van Den Heuvel Verlichting vind je een wereldse sfeer, wij kijken verder dan de grenzen en verkopen lampen uit verschillende delen van de wereld. En heb je jonge kids? In woonmall Villa Arena is een aparte speelplek voor kinderen ingericht.

Verlichting speciaalzaak Amsterdam

In onze lampwinkel Amsterdam voorzien wij je graag van het juiste lichtadvies. Alle lampen in onze collectie worden overzichtelijk gepresenteerd, zodat je rustig kunt zien welke lamp goed bij jou past. Hebben we de lamp die jij wenst niet op voorraad, dan wordt hij voor je besteld, en als je niet direct een keuze kunt maken, kun je later via de website nog eens kijken. 

Je kunt niet alleen terecht bij ons filiaal in Amsterdam, ook in Eindhoven, Heerlen, Rotterdam, Utrecht en Cruquius hebben we een ruim aanbod topkwaliteit hanglampenvloerlampentafellampen en nog veel meer. Heb je weinig tijd of is er een andere reden dat je geen filiaal kunt bezoeken? Bestel dan in onze webshop de lampen van jouw keuze. 

De website en de winkels vullen elkaar aan. Wij kunnen ons voorstellen dat je een lamp op de website in het echt wilt zien. Kom dan snel naar Van den Heuvel Verlichting Amsterdam. In de winkel bekijk je de betreffende lamp en laat je je voorlichten door een van onze lichtadviseurs. En wie weet zie je meteen nog wat andere leuke andere lampen die perfect in jouw interieur passen.