Van den Heuvel Verlichting Amsterdam

Design lampen Amsterdam

In Woonmall Villa ArenA in Amsterdam, Nederlands mooiste én grootste woonwinkelcentrum, zijn wij gevestigd op de begane grond. Hier vindt u onze grote showroom van ongeveer 1000 m² met een zeer uitgebreide collectie aan verlichting. Daarnaast zijn wij één van de grootste verlichting speciaalzaak in Noord-Holland. Met maar liefst 95 jaar aan ervaring gaan wij zowel met ons advies en de collectie helemaal met de tijd mee. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Amsterdam Zuidoost waarin wij u graag adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfectie lamp. Onze collectie bestaat uit alle soorten lampen. Van hanglampen, vloerlampen tot kroonluchters en spots. Deze zijn er natuurlijk in verschillende uitvoeringen, kleuren, stijlen en trends te verkrijgen. Niet alleen voor binnenverlichting kunt u bij ons terecht. Ook voor de buitenverlichting helpen we u graag verder. Naast de armaturen verkopen wij natuurlijk ook een breed assortiment aan lichtbronnen en laten wij u graag kennismaken met de smart verlichtingssystemen welke wij aanbieden.

We laten u graag kennismaken met onze winkel en de verlichting.

 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur
   
   
Kerstavond 10:00 - 17:00 uur
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag  11:00 - 17:00 uur
   
Oudjaarsavond 10:00 - 17:00 uur
Nieuwjaarsdag Gesloten

 

Adres

Van den Heuvel Verlichting Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 42
1101 DJ Amsterdam, Noord-Holland


Tel. +31 (0)85-7602266
[email protected]

Parkeren is mogelijk in de boven- en ondergelegen Villa ArenA parkeergarage

 

                     

 

Routebeschrijving

Met de auto vanaf de A2 of A9 neemt u de afslag Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk aan de Amstel / Transferium. U volgt de borden P2-P13, en daarna volgt u P4 of P5 naar het parkeerdek of parkeerkelder. Er is ruimschoots parkeergelegenheid. U bent nu bij Woonmall Villa Arena. Van den Heuvel Verlichting is gevestigd op de begane grond. 

Met het openbaar vervoer stapt u uit de trein of metro op station Bijlmer Arena (Hoogoordplein 1). Als u de hoofdingang van het station uitloopt, slaat u linksaf en loopt binnen 10 minuten in een rechte lijn naar de hoofdingang van Woonmall Villa Arena. 

Amsterdam, Woonmall Villa ArenA

Met trots nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in de prachtige showroom van onze verlichtingsspeciaalzaak in Amsterdam Zuidoost. Met een oppervlakte van 1000m2 is deze lampenwinkel één van de grootste in Noord-Holland. Je vindt ons in de prachtige Woonmall Villa Arena, zodat je een bezoek aan ons heel leuk kunt combineren met het winkelen in de andere woonspeciaalzaken die zich daar bevinden. Ook de Afas-Live (voorheen de Heineken Music Hall), de Johan Cruijf Arena, de Arena-poort, megabios Pathé, megastores en Ziggo-dome liggen op loopafstand. Naast de vele winkels en leuke omgeving beschikt de Villa ArenA ook over 5 verschillende restaurants waar u rustig even een pauze kunt inlassen. Ook is er voor de kleintjes is er een kinderbios met leuke films en een kinderspeelplein, Villa Plezier, waar de kids elke zaterdag en zondag gratis spelen en knutselen onder deskundig toezicht. Ook zijn honden van harte welkom.