Lampen van ZTaHL: Een industriële uitstraling met een onverzettelijke kwaliteit

ZTaHL maakt lampen uit blauw staal met een ongeëvenaarde kwaliteit en een eigentijds design. Onverwoestbare lampen van Nederlandse bodem.

ZTaHL ontwerpt lampen uit blauw staal, met een eigenzinnig en eigentijds design

De producten van ZTaHL worden gemaakt door Dijkos, een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de metaalbewerking. ZTaHL legt zich toe op het ontwerp en de productie van designmeubelen en designlampen. Bij ZTaHL draait alles om blauw staal. De medewerkers van Dijkos ontwerpen en monteren volledig zelf de producten van ZTaHL. Lampen van ZTaHL zijn volgens het bedrijf letterlijk sterke producten, waarvan de kwaliteit niet goed, maar ronduit onverzettelijk is. Een jarenlange ervaring in het verwerken en smeden van staal is duidelijk terug te vinden in de designlampen van ZTaHL.

Voor de lichtbronnen heb je de keuze uit decoratieve leds die een warm en gezellig licht uitstralen. De meeste ZTaHL lampen zijn uitgevoerd met gepoedercoate zwarte kleuren. Sommige producten zijn ook in het stofgrijs verkrijgbaar.

ZTaHL lampen bij Van den Heuvel

In het aanbod van Van den Heuvel nemen de ZTaHL lampen een belangrijke plaats in. Deze oerdegelijke designlampen van Nederlandse bodem mogen uiteraard niet ontbreken in ons programma. Bekijk vooral onze uitgebreide verzameling hanglampen van ZTaHL.

Hanglampen uit de Riva-reeks bestaan uit een plafondplaat met daaraan hangende staalkabels waaraan de lampen hangen. De hangende lampen bestaan onder andere uit de gave Segula lampen. De lampen zijn volledig handgemaakt in Nederland. Aan de plafondplaat kunnen tot wel 9 lichtbronnen hangen, afhankelijk van welk type u koopt. De lampen hangen aan staalkabels die op de juiste lengte worden gebracht voor de montage.  Voor de lichtbronnen wordt het type Segula LED E27 lampen aanbevolen, met de LED GU10 lichtbronnen.

De hanglampen van de Terra-reeks hebben een opvallend design. Het armatuur is in verschillende vormen beschikbaar. Ze zijn erg robuust en hebben een ronde of ovale vorm, met een open inkijk. Deze hanglampen kunnen op maat worden gesteld. De Terra-hanglampen zijn standaard verkrijgbaar in het zwart of goud, maar zijn op verzoek in alle RAL kleuren te coaten. 

De Trevi-reeks bestaat eveneens uit een plafondbalk waaraan meerdere lamphouders in een metalen frame zijn opgehangen. De metalen delen zijn gespoten in de kleur structuur zwart. Als lichtbron raden we de Collosseum Gold LED aan.

Van den Heuvel biedt ook lampen aan uit andere fraaie series, onder meer uit de prachtige Salerno- en Tortona-reeks. 

ZTaHL verlichting: ook voor vloerlampen en tafellampen

Van den Heuvel verkoopt ook diverse vloerlampen en tafellampen van ZTaHL. In de Alba-reeks vind je stoere vloerlampen met prachtige lampenkappen. Ons programma omvat eveneens vloerlampen en tafellampen van onder meer de Trevi- en Tortona- reeks.

Wie deze prachtige collecties wilt zien of meer informatie wenst over deze lampen, is van harte welkom in een van onze winkels.