Lampenwinkel Rotterdam

Routebeschrijving

Met de fiets
Bij Woonmall Alexandrium zijn diverse mogelijkheden om uw fiets te parkeren. Zo kunt u o.a. tussen de Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera bewaakte fietsenstalling. Ook voor de "winkelsatelliet" en op het Prins Alexanderplein zijn bewaakte fietsenstallingen. Naast bovenstaande mogelijkheden kunt u ook gebruik maken van de SDW fietsenstalling.

Met de auto
Vanaf A20 Rotterdam – Gouda neemt u afslag 16 Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden.

Met het openbaar vervoer
Per trein, bus of metro kunt u ook naar station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar -minuten lopen en u bent in winkelgebied Alexandrium.

Parkeren
U kunt parkeren in één van de overdekte parkeergarages. Winkelgebied Alexandrium heeft zes parkeergarages, die in totaal 2.330 parkeerplaatsen tellen. U kunt betalen met Euro’s, creditcard en chipknip.

Van Heuvel Verlichting Rotterdam
Watermanweg 9
3067 GA Rotterdam
email: [email protected] telefoonnummer: +31 (0)10-2204709


Openingstijden

Op 5 mei zijn we geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

Maandag 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.30 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

 

Maar liefst 1500m2 aan verlichtingsinspiratie

Van den Heuvel Verlichting Rotterdam bevindt zich in de bekende Woonmall Alexandrium in de havenstad Rotterdam. Daar helpen wij je graag met je keuze op het gebied van verlichting. Van den Heuvel Verlichting bestaat ruim 90 jaar en heeft dus een enorme ervaring. Wij staan bekend om onze exclusieve modellen, die toch bij ieder budget passen. Ook kun je bij ons goed terecht voor de nieuwste verlichting. 

Met 1.500 m2 is onze lampenwinkel in Rotterdam één van de grootste verlichtingsspeciaalzaken in Zuid-Holland. Wij bieden een groot en gevarieerd assortiment, van moderne design lampen tot sfeervolle kroonluchters. Voor ieder interieur hebben wij lampen die voor de juiste sfeer zorgen, zoals handige wandlampen, strakke spots, bijzondere plafondlampen of strakke vloerlampen. Ook is onze collectie afgestemd op de verschillende ruimtes in huis, op kantoor of buiten. Kijk maar eens bij onze keukenverlichtingbuitenverlichting of kantoorverlichting.


In de winkel, of desgewenst bij jou thuis, voorzien we je van lichtadvies op maat. Hebben we voor jou de juiste lamp niet op voorraad, dan kunnen we deze uiteraard bestellen. Heb je geen tijd om naar woonmall Alexandrium te komen? Geen probleem, want onze website is een perfecte aanvulling op de showrooms. Zoek de lamp van jouw keuze uit en bestel hem heel gemakkelijk online.

Verlichting speciaalzaak Rotterdam

Van den Heuvel Verlichting verwelkomt jou graag in de showroom van de verlichting speciaalzaak Rotterdam. Door de enorme ruimte is het assortiment daar extra groot en gevarieerd. Verder hebben wij lichtadviseurs in huis, die ook bij klanten langs gaat om te adviseren. 
Naast de vestiging in Rotterdam heeft Van den Heuvel Verlichting filialen in Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Utrecht en Cruquius (Haarlemmermeer).

Van den Heuvel Verlichting Rotterdam nodigt je van harte uit in haar showrooms om met eigen ogen de lamp van jouw dromen uit te zoeken. En niet alleen onze lampen zijn exclusief, onze aantrekkelijke prijzen zijn dat zeker ook!