Lampenwinkel Heerlen

Routebeschrijving

Met de auto vanuit Eindhoven volgt u de A2 tot aan knooppunt Kerensheide. Op het knooppunt neemt u de A76 richting Heerlen / Aachen. Op het knooppunt Ten Esschen volgt u de N281 richting Heerlen en vervolgens Heerlen Noord / Landgraaf. Aan het eind van de afrit gaat u de rotonde drie kwart rond richting In de Cramer, onder de snelweg door. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag en rijdt ongeveer 400 meter. Van den Heuvel Heerlen bevindt zich aan uw linkerzijde.

Van den Heuvel Verlichting Heerlen
In de Cramer 146a
6412 PM Heerlen 
email: [email protected] telefoonnummer: +31 (0)45-5748257 

Openingstijden

Tijdelijk zijn wij op koopavonden gesloten.

Maandag 12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

 

Van den Heuvel Verlichting Heerlen

In onze gezellige vestiging Van den Heuvel Verlichting Heerlen, staan wij te popelen om u te ontvangen. Met ruim 90 jaar lange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u van ons goed en deskundig advies krijgt. Met plezier helpen we u de juiste keuze te maken en adviseren we over leuke combinaties. Zo zijn hanglampen heel leuk af te stemmen op vloerlampen. Ook wandlampen en tafellampen laten zich op originele wijze combineren. En op het gebied van de nieuwste snufjes en verlichting technieken lopen we vooraan. Kijk maar eens naar de smarthome collectie van Paul Neuhaus. De Q-technologie is makkelijk te combineren met Philips Hue app.

Naast de vestiging in Heerlen, hebben wij mooie filialen in de hoofdstad Amsterdam, de lichtstad Eindhoven, de havenstad Rotterdam, Utrecht en Cruquius (Haarlemmermeer). Maar heeft u geen tijd om een vestiging van Van den Heuvel Verlichting te bezoeken? Geen probleem! Onze collecties staan ook op de website zodat u snel en gemakkelijk online uw keuze kunt maken en kunt bestellen.

Verlichting speciaalzaak Heerlen

In de Verlichting speciaalzaak in Heerlen van Van den Heuvel Verlichting tonen wij een prachtige exclusieve collectie lampen. Wij hebben exemplaren die u nergens anders vindt. Bij ons treft u bijvoorbeeld mooie merken als Steinhauer en Grossmann aan. 

Wordt het hoog tijd dat u de tuin voor de zomer lekker romantisch gaat verlichten? Dan hebben wij in ons assortiment buitenverlichting zeker iets voor u! Bent u meer toe aan iets spannends voor de badkamer? Kijk dan een bij onze badkamerverlichting. Wacht niet langer en kom naar één van de meest unieke verlichtingsspeciaalzaken in de regio Limburg. Wij hebben een grote showroom van maar liefst 1000 m2 op woonboulevard Heerlen In de Cramer. Parkeren is gratis!

Van Den Heuvel Verlichting Heerlen nodigt u van harte uit om in gemoedelijke Bourgondische sfeer een kijkje te komen nemen in ons top collectie verlichting en lampen.