Lampenwinkel Eindhoven

Adres

 

Van den Heuvel Verlichting Eindhoven
Ekkersrijt 4026
5692 DA Son en Breugel
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)499-474000

 

Openingstijden

Op 5 mei zijn we geopend van 12.00 tot 18.00 uur. 

Maandag 12:30 tot 18.00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 10:00 tot 18.00 uur
Donderdag 10:00 tot 18.00 uur
Vrijdag  10:00 tot 20.00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving

Met de auto vanuit Utrecht / Den Bosch volgt u de A2 richting Eindhoven. Bij knooppunt Ekkersweijer volgt u de A50 richting Nijmegen. Neem afslag 6 richting Ekkersrijt. Blijf de rotondes volgen richting Ekkersrijt en beneden bij de stoplichten gaat u rechts. Na ongeveer 500 meter ziet u van den Heuvel verlichting aan uw linkerkant. 

Met de auto vanuit Arnhem / Nijmegen volgt u de A50 richting Eindhoven. Neem voor Eindhoven afslag 6 Ekkersrijt. Helemaal aan het eind van de afslag gaat u bij de rotonde rechtsaf tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten gaat u vervolgens weer rechtsaf. Na ongeveer 500 meter ziet u van den Heuvel verlichting aan uw linkerkant. 

Met de auto vanuit Maastricht volgt u de A2 richting Eindhoven / Amsterdam. Bij knooppunt Ekkersweijer volgt u de A50 richting Nijmegen. Neem afslag 6 richting Ekkersrijt. Blijf de rotondes volgen richting Ekkersrijt en beneden bij de stoplichten gaat u rechts. Na ongeveer 500 meter ziet u van den Heuvel verlichting aan uw linkerkant. 

Van den Heuvel Verlichting Eindhoven

In de lichtstad van Nederland, Eindhoven, heeft Van den Heuvel Verlichting een prachtige winkel, waarin we je van harte verwelkomen om de nieuwste snufjes op het gebied van verlichting te laten zien. Van Den Heuvel Verlichting mag dan weliswaar de respectabele leeftijd van ruim 90 jaar bereikt hebben, op het gebied van moderne verlichting lopen we nog steeds voorop. Kijk maar eens naar de moderne verlichting uit de HUE-collectie van Philips, die wij nu met trots presenteren. Deze smarthome verlichting is mooi gepresenteerd in de lampenwinkel Eindhoven. Onze mensen zijn gecertificeerd Hue ambassadeurs en kunnen u goed adviseren.

Met 1.500 m2 is onze lampenwinkel in Eindhoven de grootste verlichtingsspeciaalzaak in de regio. We bieden een zeer gevarieerd assortiment aan, van klassiek tot strak, design, decoratief en modern. Het leuke aan Van den Heuvel Verlichting is dat we schitterende exclusieve lampen in onze collectie hebben in verschillende prijscategorieën. Dus wat jouw budget ook is, bij ons kunt u altijd terecht. En door de enorme ruimte die we in Eindhoven hebben is er sprake van een breed en gevarieerd assortiment. Ben je op zoek naar mooie buitenverlichting voor je tuin? Of juist naar een prachtige lamp voor de eetkamer voor een mooie avond binnenshuis? 

Eindhoven, de Lichtstad van Nederland

Zoals we al zeiden is Eindhoven de Lichtstad van Nederland. Jarenlang ontwikkelde en produceerde Philips verlichting in Eindhoven, en nog steeds zetelt Philips Lighting (signify) er. Waar het vroeger vooral gloeilampjes waren, zijn het nu in het bijzonder Philips Hue en de LED lichtbronnen. De lichtbronnen zijn zowel basis als decoratief. Wij hebben een mooie collectie LED lichtbronnen. Halogeen lichtbronnen worden slechts op speciaal verzoek voor onze klanten besteld maar maken geen deel meer uit van ons assortiment.

En toch draait het bij ons niet alleen om verlichting. Eindhoven is namelijk juist ons filiaal met een leuke kidscorner waar je kinderen rustig een filmpje kunnen bekijken op het Disney kanaal, zodat jij rustig kunt winkelen. De vestiging is op woonboulevard Ekkersijt in Son, gemakkelijk te bereiken en parkeren is gratis.

Verlichting speciaalzaak Eindhoven

Het ruime aanbod aan verschillende stijlen en soorten lampen, zorgt ervoor dat bijna iedereen slaagt bij Van den Heuvel Verlichting te Eindhoven. We zijn een van de grootste aanbieders van strakke design lampen en moderne armaturen van Noord-Brabant. Van wandlampen tot vloerlampen, en van kroonluchters tot spots. Bij ons vind je zeker wat je zoekt! Dus kom naar Eindhoven en kies de lamp uit die bij jouw smaak en interieur past. 

Daarnaast zijn we online actief. Is het niet mogelijk om een van onze filialen te bezoeken? Geen punt. Bestel gemakkelijk online je nieuwe lampen. En mocht je er online niet uitkomen, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze lampenwinkel om onze exclusieve collectie van dichtbij te bekijken. Zo vullen de webshop en de fysieke winkel elkaar aan.

Dus wacht niet langer met je aankoop van de lamp van jouw dromen en kom naar onze prachtige showroom in Eindhoven!