Wandlamp Zenith Staal

€129,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 1442ST
Deze strakke wandlamp is afkomstig uit de Zenith LED serie. Dankzij de geborsteld stalen kleur en het strakke design zorgt deze Zenith LED voor een sterke uitstraling. Deze lamp is voorzien van een moderne ingebouwde LED module, 2x6W lichtbronnen. Vervaar

Afmetingen

Breedte: 12 cm, Diameter: 12 cm, Hoogte: 12 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Steinhauer
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 700 Lm
Wattage 2 x 6W
Kleurtemperatuur licht 2200 - 4000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer DTW
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Staal
Afmeting Breedte: 12 cm, Diameter: 12 cm, Hoogte: 12 cm
De strakke wandlamp uit de Zenith serie van Steinhauer. Dankzij de geborsteld stalen kleur en het strakke design zorgt deze wandlamp voor een sterke uitstraling.

Deze wandlamp is voorzien van een LED module van 6 Watt met een lichtopbrengst van 700 Lumen. De reflector van de wandlamp is draaibaar en kantelbaar, waardoor de lichtstraling naar de gewenste richting is in te stellen. De wandlamp is dimbaar en de lichtkleur is instelbaar van 2200 Kelvin (warm wit licht) tot 4000 Kelvin (helder wit licht). Bedien de verlichting gemakkelijk met de push dimmer op de wandplaat, waarmee de perfecte sfeer kan worden gecreëerd.

Met een diepte van 14,5 cm en een wandplaat met een diameter van 12 cm voegt deze Zenith wandlamp een vleugje klasse toe aan elke ruimte. Het snoer van 165 cm biedt flexibiliteit in plaatsing.