Wandlamp Meggi Brons Zwart

€670,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 21.853.37
De nieuwe Meggi lamp. Met haar brede scala aan dim- en instelmogelijkheden creëert deze wandlamp een lichtsfeer die geschikt is voor elke gelegenheid in uw kamer, een echte eyecatcher presteren zodra je de ruimte binnenkomt.

Afmetingen

diameter plaat: 30 cm, diameter ring: 15 cm, diepte van wand: 7 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1904Lm
Wattage 17W
Kleurtemperatuur licht 2200-3500K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Brons, zwart
Afmeting diameter plaat: 30 cm, diameter ring: 15 cm, diepte van wand: 7 cm
Twee ontwerpen, één techniek: bij de Meggi wandlamp worden de functionaliteiten van de Tessa lampenserie gecombineerd met de nieuwe Meggi lampen. Met haar brede scala aan dim- en instelmogelijkheden creëert deze wandlamp een lichtsfeer die geschikt is voor elke gelegenheid in uw kamer. Twee series die zich als echte eyecatchers presteren zodra je de ruimte binnenkomt. Verschillend in hun toepassingsgebied, op elkaar afgestemd in ontwerp en in principe hetzelfde in technologie.

De Meggi wandlamp heeft een elegant en tijdloos vormgeving, de combinatie van de kleuren brons en zwart weergeeft een chique uitstraling. De zwarte ring is door middel van kantelscharnieren draaibaar op de reflector. De wandlamp zal moeiteloos de eyecatcher worden in elke ruimte. Ook de technische mogelijkheden maakt deze wandlamp zo bijzonder: met een simpele beweging voor de gesture control sensor kan de wandlamp worden in,- en uitgeschakeld en traploos worden gedimd. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen bij de uitschakeling van de lamp behouden.

De Meggi wandlamp heeft een energiezuinige geïntegreerd LED lichtbron van 17 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3500K) uit met een lichtopbrengst van 1904 Lm aan de omgeving. De bronskleurige plaat heeft een diameter van 30 cm, de zwarte lichtring heeft een diameter van 15 cm en de wandlamp komt 7 cm van de wand af.