Wandlamp Loreto Klein

€129,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 900614
De Loreto wandlamp kunt u gebruiken om een leeshoek te creëren of om boven een werktafel in de studiekamer plaatsen, het armatuur en de lampenkap is namelijk te kantelen en draaibaar om de verlichting naar de gewenste richting te belichten.

Afmetingen

lengte: 14 cm, breedte: 103 cm, hoogte: 35 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Nee
Materiaal Staal
Kleur Zwart, wit
Afmeting lengte: 14 cm, breedte: 103 cm, hoogte: 35 cm
De Loreto wandlamp van Eglo kunt u gebruiken om een leeshoek te creëren of om boven een werktafel in de studiekamer plaatsen, het armatuur en de lampenkap is namelijk te kantelen en draaibaar om de verlichting naar de gewenste richting te belichten. De wandlamp heeft een simpel design en is uitgevoerd in zwart staal, de lampenkap heeft een witte binnenzijde.

De wandlamp wordt geleverd exclusief lichtbron en heeft ruimte voor een E27 fitting met een totaal wattagevermogen van 28 Watt. De wandplaat van de lamp heeft een lengte van 14 cm, de totale hoogte van de lamp is 35 cm en komt 103 cm van de wand vandaan. De lamp is voorzien van een snoerschakelaar waarmee de lamp gemakkelijk aan/uit te schakelen is. De Loreta wandlamp is ook verkrijgbaar in een groter formaat.