Buitenlamp Philips Hue Wand Appear Nikkel

€169,99
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Artikelcode 1746347P7
Onbegrensde mogelijkheden met de Philips Hue Appear muurlamp. Creëer de mooiste lichteffecten op de gevel van je huis of tuinmuur. Door de vorm van de lamp schijnen er lichtstralen zowel omhoog als omlaag, in warmwit licht of miljoenen kleuren.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen verzonden
Merk Philips
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 1200Lm
Wattage 8W
Kleurtemperatuur licht 2200-6500K
Dimbaar Dimbaar met app en afstandbediening
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel
Afmeting
Onbegrensde mogelijkheden met de Philips Hue Appear muurlamp. Creëer de mooiste lichteffecten op de gevel van je huis of tuinmuur. Door de vorm van de lamp schijnen er lichtstralen zowel omhoog als omlaag, in warmwit licht of miljoenen kleuren. Zo heb je niet alleen functioneel licht als je 's avonds thuis komt, maar ook mooi decoratief licht! De installatie is bovendien eenvoudig: sluit de bedrading in huis aan op de muurplaat, schuif de inrichting op zijn plaats om de pinconnectoren in te schakelen, en schroef de lamp in de basisplaat om het vast te zetten op de muur. Wanneer je de Appear verbindt met de Philips Hue Bridge, voeg je de muurlamp toe in je slimme verlichtingssysteem. In de Hue app ontdek je allerlei slimme functies – van bediening als je niet thuis bent tot timers en geofencing-technologie. Dat betekent dat de buitenverlichting automatisch aangaat als je je huis nadert. Met het roestvrijstalen IP44-ontwerp is de Appear gemaakt voor gebruik buitenshuis. Gebruik de Hue App om je favoriete lichtinstellingen op te slaan en naar believen weer op te roepen met een druk op de knop. Goed thuiskomen met licht. Stel je Philips Hue app zo in dat je verlichting weet wanneer je bijna thuis bent. Nog voordat je uit de auto stapt of het tuinpad op loopt, gaan de door jou geselecteerde slimme lampen automatisch aan.

Unieke lichtvormen met een sterk design. Creëer een opvallend focuspoint met buitenarmaturen die zorgen voor messcherpe, driehoekige lichteffecten op je muren of oppervlakken. Eenvoudige bediening en comfort. Bedien het op jouw manier. Verbind je Philips Hue lampen met de Bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue app of voeg binnenschakelaars toe aan het systeem om de verlichting aan te passen. Voor een complete beleving van Philips Hue kun je timers, waarschuwingen, alarmen en nog veel meer instellen. Philips Hue werkt ook met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistent, zodat je de lampen met je stem kunt bedienen. Volledige bediening via smartphone of tablet met de Hue Bridge

Philips Hue Bridge vereist. Verbind je Philips Hue lampen met de Hue Bridge en bedien ze via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Je kunt je Philips Hue lampen ook in- en uitschakelen of dimmen met de Philips Hue dimmer switch. Speciaal ontworpen voor buiten. Weerbestendig (IP44). Dit Philips Hue buitenarmatuur is speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en is uitvoerig getest. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht vanuit alle richtingen. Hierdoor is hij ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

De wandlamp heeft een hoogte van 24 cm, een diameter van 8.4 cm en komt totaal 11.7 cm van de muur af. Deze lamp wordt aangesloten op de netspanning en maakt daarmee deel uit van de Outdoor netspanning collectie van Philips Hue.